Használ valaki ilyen pelenkázólapot? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Erre gondoltam:
Ebből a fajátból vettünk merev falút és mi a kiságyra fogjuk helyezni. A kérdésem volna, hogy ez kibírja a babát végig, vagy kell alá valamilyen alátét?
2010. ápr. 12. 13:21
1/8 anonim válasza:
Ez szerintem a jobbik fajta, van amelyiknek nincs megemelve az oldalrésze, a tiéd biztonságosabb, mikor ide-oda forgolódik majd. Alapjáraton nem kell alátét, de hamar felveszi a hőmérsékleteket az anyaga, tehát hamar kihűl és mikor ráteszed a babát (esetleg meztelenül), akkor hirtelen hideg még, de aztán pillanatok alatt felveszi a teste melegét is és akkor már jó. Rakhatsz rá alátétet, szíved joga, de elvileg nem kell. Elmozogna csak rajta. Nagyon könnyen tisztítható, vizes ruha és kész, ez is praktikus bennük.
2/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van, és nekünk is az ágyán. A babám 5 hónapos, 7 kg, és simán elbírja a baba súlyát. Sajna nem emlékszem hány kiló volt a papírjára írva, hogy mennyit bír, de egyelőre bírja, minden alátámasztás nélkül. De esetleg ha olyan helyen jársz, ahol ilyet árulnak, nézd meg az egyik csomagolását, hogy hány kilóig használható.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg jó fajta, úgy gondoltam, hogy rakok majd rá egy textil pelust, hogy ne a hideg résszel találkozzon a baba teste.
2010. ápr. 12. 13:32
4/8 anonim válasza:
2.vagyok: Én is textilpelust raktam alá az elején, de az mindig kimozdult alóla, ahogy ficánkolt. Azóta egyszer használatos eldobható pelenkát teszek a baba alá. Ez nem mozdul el alóla, és sokáig tart, mivel nálunk nagyon ritkán történik "baleset" két peluscsere között.
5/8 anonim válasza:
egyszer használatos pelenka = egyszer használatos pelenka alátét. bocsi
6/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van csak rózsaszínben és nagyon jó.Az én babám nagyon fagyos eleinte én textil pelust raktam alá vagy pici törülközőt(kéztörlőt),de most már annyira mocorog,hogy semmi értelme mert csak összegyűri.Kb. egy hónapja nincs semmi alatta és nem fázik először igaz néz rám meglepődötten,de ennyi.5hónapos és 7kg
7/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van. Egy kis plédet tettem rá összehajtva. Legközelebb is ilyet vennék.
Nálunk nem ágyon van, mert rövid lenne rá, a pelenkázó szekrényen van. Mellette elég hely van arra, hogy a szükséges holmikat ott tároljam kéznél.
8/8 anonim válasza:
nekunk is ilyen van es tokeletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!