Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell büfiztetni?

Meddig kell büfiztetni?

Figyelt kérdés
A lányom 6 és fél hós, és már nem mindig büfizik a kaja után meg már nehéz is hogy fél óráig járkáljak vele. De idáig mindig addig járkáltam vele mig nem büfizet, mert féltem, hogy később férenyel. Ha cicin elaludt meg mindig őriztem nehogy megfuladjon. Lehet hogy már túlzásba viszem? Ti hogy csináljátok?
2008. szept. 26. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én egy pár percig szoktam csak,ha addig nem jön ki leteszem.Van,mikor 1-2 óra mulva büfizik egyet....
2008. szept. 26. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

előző válaszolóhoz csatlakozom: max. 5 perc...de az én babám 2 és fél hós és máris alig bírom. egy ismerősöm nem is szokta böfiztetni a 7 hós babáját, aszt monndja böfizik magától(ezt ne vedd tanácsnak). ha nem böfizik a babóm, később ha csuklik felveszem, vagy ha nyöszörög szintén.

próbáld meg rövidebbre fogni a böfiztetést, a hátad megsínyli...

2008. szept. 26. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van a derekam sokszor majd le szakad.
2008. szept. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!