Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik sportkocsit válasszam?...

Melyik sportkocsit válasszam? 8,5 hós a babám.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2010. ápr. 12. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Kinézetre az első,és az utolsó tetszik,de a baby design azért egy pár kilóval könnyebb..,persze ha számít az,hogy hány kiló...

Nekünk hordozóból van baby design. Nagyon szép,nagyon jó,viszont plüss anyagból van a huzata,így azért nyáron nem túl előnyös,mert a kis buksija a babámnak van,hogy hipp-hopp beizzad,ha mondjuk a kocsiban meleg van..

Nem tudom hogy ez milyen anyagból van,de ha olyanból,mint mondjuk a mi hordozónk,akkor nem ajánlom...

Bár biztos sportkocsiba nem csinálnak plüss anyagból...de ki tudja...?:)

Azért majd érdeklődd meg,mert én hirtelen nem láttam feltüntetve az anyagokat a kocsiknál...

Ja....!de lehet,hogy az is számít nálunk,hogy kivan kopva a kobakján pont az a része a hajának,ahol hozzáér a feje a hordozóhoz...:)

Még én sem vettem sportkocsit a babámnak,csak nézelődtem,így én csak küllemre tutam segíteni....:)

Amúgy már biztosan sokat nézelődtél,így megkérdezhetem,hogy te nem láttál esetleg olyan kocsit,aminek a tolókarját változtatni lehet? Tehát szemből is lehet tolni,meg háttal is a babát?

Nagyon köszi a válaszod!!!

Azért majd írd meg,hogy végül melyiket,és miért választottad!

Köszi!!! :)

2010. ápr. 12. 12:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Nálam ez a befutó,de hiánycikk országosan.Ez átfordítható!

[link]

2010. ápr. 12. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!