Hogyan kell lefagyasztani a csirkelemellet a babanak?
Én nyersen szoktam lefagyizni kis csíkokat egyesével becsomagolva.
Ha főzök a babámnak, még fagyott állapotban hozzádobom főni a krumplihoz... többi zöldséghez. Ugyanígy fagyott állapotban a sütőbe is bedobhatod, alá pici víz vagy pici olívaolaj.
Szerintem jobb nyersen fagyasztani, mert sülve nehezebb felengedni, meg akkor gondolkodni kell előre, nem jöhet hirtelen ötletként.
Szia
Én így csináltam.
Én csak megfőztem a natur mellett a gázon vízbe (minimális sóval vagy ételízesítővel), majd leturmixoltam és jégkocka tartóba lefagyasztottam. Minden főzelékhez egy kockát olvasztottam fel, majd mikor nagyobb lett és többet evett ketőt. Egy mellből sok kocka lesz. Mikor már ehetett fűszereket, akkor összefőztem hagymát, fokhagymát, zellert, stb. friss fűszernövényeket( ami a korának megfelelő volt), és azt is leturmixoltam és jégkocka tartóban lefagyasztottam. Ebből lett a fűszer a főzelékhez. Ebből is 1 kockát tettem bele a főzibe.
Én a főzeléket sokáig nem rántottam és nem habartam, csak natur megfőztem és turmixoltam, ezekkel a kockákkal ízesítettem, + husikocka. Kész az ebéd. Ha nagyon folyt, akkor egy kis Sinlaccal sűrítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!