Miért sir álmában az 1 éves kisfiam, ma nagyon sokat?
Figyelt kérdés
Délután (már irtam), rajtam aludt 40 percet, sosem szokott, de felébredt, 10 percet keservesen hangosan sirt, mire rájöttem, hogy alszik, és nagy nehezen felébresztettem. Most megint fel-fersir álmában, az előbb bementem (nem szoktam, csak ha muszáj), felvettem, álmában sir és kapálódzik/fut :( Ez normális? Mit lehet tenni?2010. ápr. 11. 22:16
1/4 anonim válasza:
Semmit sem kell tenni azon kivül amit csinálsz. Lehet túl sok volt neki a mai nap, vagy csak túl fáradt volt, vagy csak rossz napja van. Bárkivel előfordulhat. Vagy zavarja valami, melege van, vagy fázik, vagy fáj a hasa és az is lehet hogy simán csak rosszul alszik most :(
3/4 anonim válasza:
Szia
1 éves kislányom kb 3 órája alszik és eddig 7 alkalommal mentem be hozzá,mert szegényem nagyon sírt álmába. A következő ébredésnél adok neki nurofent,mert hátul jönnek a fogai és biztos az kínozza.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akartam adni neki Viburcolt, de elalvás előtt pont olyan jól volt, igy elmaradt, most meg álmában nem akarom levetkőztetni :( Majd holnap estére.
2010. ápr. 11. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!