Ezeket baba boktban belehet szerezni, vagy esetleg máshol is?
Ahova járnánk majd babaúszásra, ugye ott az úszó peluson kívül, úszósapit és fürdő nadrágot is kérnek a babának.
Azt láttam, hogy a tescoban van úszó pelus. De ha esetleg tudtok olyan mondani ami bevált, azt megköszönném. :)
És még egy kérdés. Ami meg maradt terhességemből gyógyszer, azt oda adhatom a védőnőnek?
Pl. Olyanra gondolok, hogy cukor a cukor terhelésre. Mert megvetették velem aztan kiderült, hogy nem is kellett volna.
Meg maradt ilyen hüvelyfertőzésre gél, ami nekem nagyon nem vált be.
Bocs az offért de hol kérnek úszósapit a babànak babaúszàsra? Meg 2 réteg úszógatyó minek???
Bababoltokba érdemes odacsörögni,mert többnyire még úszópelusuk sincs. Úszósapka,fogalmam sincs,nem làttam még baba úszósapkàt. Fürdőgatyó most màr elég sok helelyen van,nagyobb àruhàzak,sport boltok,de a neten is lehet rendelni.
Ezt talàltam:
De eszembe nem jutott volna,hogy a többnyire kopasz vagy 3 hajszàllal rendelkező babàknak kérjenek bàrhol is sapit. Pedig màsodik gyerekkel jàrunk babaúszàsra és jó pàr helyet kipróbàltunk màr.
Úszópelusnak először simàn a dm polcàról levettem az elsőt ami méretben jó volt. Aztàn amikor màr tuti volt hogy jàrunk vettem egy kis piros fürdőgatyót. Most a lànyommal màr rögtön fürdőrucit vettem.
1#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!