2-3 hónapos babával mennyire lehet már kimozdulni?
Minél többedik gyerek, annál korábban mozdul az ember. :)
De viccet félre téve, szerintem a legfontosabb kérdés, hogy az anya hogy érzi magát és mit bír fizikailag, milyen a felépülés.
A 2-3 hónapos baba igénye pusztán annyi, hogy legyen cici amikor kéri és tiszta pelus, amikor az tele van, és anya közelsége, amikor szüksége van rá.
Ezek jól teljesíthetők otthon ülve, vagy akár kirándulva is, szóval hajrá! :)
Mi nagyon elmenősek vagyunk, és így ő is az.:)
3 hónapos lesz a gyerek, mi ezeket szoktuk csinálni:
- babakocsival hosszú séták a Margitszigeten és Újlipótban (itt élünk, így mindig közel a lakás)
- étterembe beülni egy gyors vacsira
- cukrászda teraszán meginni valamit
- múzeumba vinni hordozóban egy-egy időszaki kiállításra
- utazni vonaton a szüleimhez
- utazni kocsiban a férjem szüleihez
- ikeázás két etetés között (ott nagyon jó a családi szoba amúgy ehhez)
- most a héten már vizsgáztattam, és kenguruban velem volt (írásbeli volt, csak ülnöm kellett)
- 1,5 hetes korában volt először kinn sétálni (előtte csak a belső udvaron a házban), én 1 hetes korában voltam először sétálni, fájt a császáros sebem, de kellett a levegőzés:)
1 hetes kora óta sétálunk minden nap, ha az idő engedi, 1 hónapos kora óta jàrok Vele boltba, ügyeket intézni, beülünk egy sütire, stb. 2 hónaposan utaztunk, kiràndultunk. Most 3 hónapos, készülünk babaúszásra.
Mondjuk az én Babám nagyon nyugodt, türelmes.
1 hetes kora óta sétálunk minden nap, ha az idő engedi, 1 hónapos kora óta jàrok Vele boltba, ügyeket intézni, beülünk egy sütire, vagy egy gyors ebédre stb. 2 hónaposan utaztunk, kiràndultunk. Voltam màr Vele kozmetikusnàl is. Most 3 hónapos, készülünk babaúszásra.
Mondjuk az én Babám nagyon nyugodt, türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!