Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3 hónapos babával mennyire...

2-3 hónapos babával mennyire lehet már kimozdulni?

Figyelt kérdés
Tudom, kicsit bután fogalmaztam... Igazából az érdekelne, ki mit csinál, merre megy egy ennyi idős pici babával. Vagy csak otthon vagytok és pár óra séta? Bocsánat a tudatlanságomért, nálunk ő lesz majd az első, ha meglesz.
2016. jún. 3. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van lehetőség ezekre. Csak kalkuláld bele a rendszeres szoptatást és pelenkázást. Ezeket valahogy menet közben is meg kell oldani. Aludni tud az autós hordozóban is vagy akár magadra kötve kendőben.
2016. jún. 3. 11:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Minél többedik gyerek, annál korábban mozdul az ember. :)

De viccet félre téve, szerintem a legfontosabb kérdés, hogy az anya hogy érzi magát és mit bír fizikailag, milyen a felépülés.

A 2-3 hónapos baba igénye pusztán annyi, hogy legyen cici amikor kéri és tiszta pelus, amikor az tele van, és anya közelsége, amikor szüksége van rá.

Ezek jól teljesíthetők otthon ülve, vagy akár kirándulva is, szóval hajrá! :)

2016. jún. 3. 12:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a baba habitusàtól, de a legtöbbel egyáltalán nem kell otthon ülni. A mi babánk elég nyugodt, nem volt 3 hetes amikor kirándultunk vele, 3 hetesen és 6 hetesen vendégségben voltunk, 2 hónaposan esküvön, közel 3,5 hónaposan kiállítàson. Plázázni, ikeázni, nagybevásárolni rendszeresen visszük. Mindenhol csendben nézelödik vagy hangosan nevetgél :D legfeljebb ölbe kell venni néha ha elkezd nyügösködni. Eddig mindenki imádta akárhova vittük, ugyh ha még el is volt a babakocsiban akkor is mindig felvette vmelyik barátunk :)
2016. jún. 3. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Mi nagyon elmenősek vagyunk, és így ő is az.:)

3 hónapos lesz a gyerek, mi ezeket szoktuk csinálni:

- babakocsival hosszú séták a Margitszigeten és Újlipótban (itt élünk, így mindig közel a lakás)

- étterembe beülni egy gyors vacsira

- cukrászda teraszán meginni valamit

- múzeumba vinni hordozóban egy-egy időszaki kiállításra

- utazni vonaton a szüleimhez

- utazni kocsiban a férjem szüleihez

- ikeázás két etetés között (ott nagyon jó a családi szoba amúgy ehhez)

- most a héten már vizsgáztattam, és kenguruban velem volt (írásbeli volt, csak ülnöm kellett)

- 1,5 hetes korában volt először kinn sétálni (előtte csak a belső udvaron a házban), én 1 hetes korában voltam először sétálni, fájt a császáros sebem, de kellett a levegőzés:)

2016. jún. 3. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
3 honapos, mar voltunk tobbszor a kozelben rovidebbet turazni, egyedul jarok vele setalni, bevasarolni, 4 honapos lesz, mikor eskuvore megyunk vele (a lagzi elejere is), illetve megyunk haza latogatni hosszabb idore, akkor menni fogunk egy csomo fele, es visszuk mindenhova (anyatejes, igeny szerint szoptatott, egyuttalvos, sokszor ebredo olbebaba, tehat nem az a tipus, akit leteszel, es elalszik, de ez minket nem tart vissza:))
2016. jún. 3. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:

1 hetes kora óta sétálunk minden nap, ha az idő engedi, 1 hónapos kora óta jàrok Vele boltba, ügyeket intézni, beülünk egy sütire, stb. 2 hónaposan utaztunk, kiràndultunk. Most 3 hónapos, készülünk babaúszásra.

Mondjuk az én Babám nagyon nyugodt, türelmes.

2016. jún. 3. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:

1 hetes kora óta sétálunk minden nap, ha az idő engedi, 1 hónapos kora óta jàrok Vele boltba, ügyeket intézni, beülünk egy sütire, vagy egy gyors ebédre stb. 2 hónaposan utaztunk, kiràndultunk. Voltam màr Vele kozmetikusnàl is. Most 3 hónapos, készülünk babaúszásra.

Mondjuk az én Babám nagyon nyugodt, türelmes.

2016. jún. 3. 22:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a sok választ. Ezek után én is pozitívabban állok a helyzethez. :)
2016. jún. 4. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!