2-3 hónapos babával mennyire lehet már kimozdulni?
Amit szeretnél nagyjàból,persze ésszerű hatàrokon belül.
Kisfiammal kb csak sétàlgattunk,max bevàsàrolni mentem,aztàn 3 hónapos koràtól babaúszàsra majd ringatóra is.
Most a lànyommal hozzuk visszük reggel a fiamat (màsfél hetes kora óta,addig apa oldotta meg),voltunk gyereknapon,előtte pàr rendezvényen,ahova a nagyot vinni kellett. Lassan 3 hónapos lesz,szóval megyünk úszni is, nyàron meg iràny a strand a naggyal :-)
Függ a gyerek habitusàtól is. Ha rendszert viszel a napjaitokba akkor neki és neked is sokkal könnyebb lesz és akkor a kimozdulàs sem okoz gondot.
Első gyerekkel csak sétálni meg nagyszülőkhöz mentünk ennyi idősen.
Most a kicsivel megyünk mindenfelé: naponta oviba a nagyért, játszótérre, játszóházba, kirándulni.... :-)
Megyünk mindenhová. Igaz, az én kisebbem most már lassan 4 hónapos lesz egy hét múlva, de eddig is mentünk, két-három hónaposan is. Mentünk vele állatkertbe (mivel ugye van egy nagyobb tesója is, akinek azért kell a program időnként), nem volt semmi gond. Volt, hogy nyűgösködött, akkor kivettük a babakocsiból, megszeretgettük, és kész. Igazából csak az volt a baja, hogy nagyon meleg volt. Voltunk vele étteremben is, ott sem volt semmi probléma, voltunk kiállításon is, akkor magamra kötöttem karikás kendővel, szinte végig aludt :)
Maximum ruhát venni nem praktikus elvinni (mármint magamnak, mert nehézkes úgy felpróbálni bármit is), de egyébként szinte bárhová el tudunk vele is menni.
Nyilván olyan helyre, ami túl hangos, vagy ahol csendben kell maradni, vagy kicsi a mozgástér, mint például színház, koncert, mozi, ilyesmik, oda nem visszük, de kirándulni, vásárolni, nézelődni, rokonokhoz, bárhová tud jönni ő is velünk.
Mondjuk nekem könnyű dolgom van, szoptatok, így a kaja mindig kéznél van :D Tápszerrel nem tudom, hogy oldanám meg a hosszabb kiruccanásokat, bár nyilván arra is találnánk megoldást, ha arra lenne szükség.
Karácsonykor volt a fiam 3 hónapos, bevállaltunk mind a 2 nap autóutat. Ott nem volt gond csak az utazástól tartottunk egy kicsit de amúgy se hosszú az út.
Viszont a mindennapos sétákat akkor végigordította.. úgyhogy a kimozdulás babakocsival az eszembe se jutott volna. Ha valahova mennünk kellett azt is kocsival tettük.
5 hetesen játszótér majdnem mindennap, napi rutin. 6 hetesen nagyszülők játszóházba szulinapi zsur.
Az elsővel 3 honaposan esküvőn voltunk, a vacsoráról eljöttünk 8 korul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!