Mennyit kell híznia egy 1-2 hónapos babának hetente?
Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 19:49
1/4 A kérdező kommentje:
csak anyatejet kap
2008. szept. 25. 19:50
2/4 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy minimum 150 grammot hetente.
3/4 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy az anyatejes babáknál mindegy, de az minimum 80-150 között van! Az első hónapban 550 g kell, hogy összesen hízzon, a második, harmadik hónapban 750 g-ot.
Nálunk eddig nagyon változó volt a hízás! Volt, hogy 120 g-ot híztunk, volt olyan, hogy 250-et! Sok mindentől függ szerintem! Függ attól, hogy milyen a tejcsid, mennyit szopizik és attól is, hogy mennyit van ébren!De az utóbbi a saját véleményem!
6 hetes baba anyukája!
4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az első hónapban 400 g-ot, utána féléves koráig havonta 600-600 g-ot kell híznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!