Ahol egy gyerek van, hányszor mostok egy héten?
Figyelt kérdés
Szinte minden nap megy a mosógép, legalább egyszer. Ti is ilyen gyakran mostok vagy én csinálok valamit rosszul?2016. máj. 29. 20:29
1/9 anonim válasza:
Nalunk is menne, ha nem lennek ra lusta, h minden nap mossak :D 2-3 naponta mosok de ha szep ido van tobb adagot is mert tudok kintre teregetni
2/9 anonim válasza:
A legelején nálunk is ment naponta, mert annyit bukott. Képes volt a szobát keresztben sugárban, bármire letettük eresztett, így mindig volt mit.
Mostmár annyira nem vészes. Az ő ruhái heti plusz 1 mosást jelentenek.
3/9 anonim válasza:
Másfél hetente szoktam világos ruhákat mosni, mivel abból kevesebbet hordunk, és heti 2 adag sötétet mosok. Szóval átlagosan heti 2-3 adag ruhát mosok. De van olyan, hogy éppen sűrűbben koszolta a kisfiunk össze a ruháit, vagy éppen nekünk jött össze több, akkor van, hogy heti 3-4 adag, de ez ritka. Azért minden nap nem kell mosnom.
4/9 anonim válasza:
Nem számolom, de én is sokat mosok. Négy hónapos múlt a babám, bukós kicsit még az antireflux tápszer mellett is. Heti kétszer biztos összejön neki egy mosásravaló, ruhák, törcsik, rengeteg textilpelus, ágynemű, időnként emellett ugye sorra kerülnek a játékai is, ma pl. kimostam a játszószőnyegét is, azt azért persze nem mossuk minden héten, de időnként csak ki kell a por, nyál miatt.
5/9 anonim válasza:
Legalább egyszer, de inkább 3-4 alkalommal. Feketéket, világoskéket hetente, pirosat, fehéret, sárgásat, lakástextilt kb. 2-3 hetente.
7/9 anonim válasza:
Férjem szakács, fiunk 3 éves.
Kb heti 5 adagot mosok. Szóval majdnem minden nap.
8/9 anonim válasza:
2-3 naponta. Nem mosok fél adagot, megvárom míg tele lesz a gép. De mondjuk fehér ruhákat csak hétvégén mosok, abból mindég csak fél adag van.
9/9 anonim válasza:
Én is majdnem minden nap. Régebben bukós volt a babánk, most már kinőtte, de sportolunk is a férjemmel, én viszonylag izzadós is vagyok, nem veszem fel kétszer ugyanazt a felsőt itthon sem. Szóval még baba előtt is sokat mostam. Ja, meg járunk babaúszásra, az ott használt törölközőket sem "vetjük be" mégegyszer, az is mosós.
Mikorra meg elfogyna a ruha, akkor tuti ágyruhát húzok vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!