Hany eves koraig kell adni a vigantolt es a vasat a babaknak? Es hany cseppet beloluk?
Figyelt kérdés
18 hos a kislanyom es mar ugy masfel honapja nem adtam neki egyiket sem mert megvolt fazva es szedte az antibiotikumot.es arra gondoltam hogy van e ertelme hogy vegyek neki .2010. ápr. 10. 20:41
1/5 anonim válasza:
En úgy tudom, hogy 3 éves koráig a D-vitamint, tehat vigantolt, vasat külön sosem adtam, de mi külföldön elünk. itt pl tablettat kell összetörni. De azthiszem ezekben talán mindenhol a világon egyforma dózis van. külalaktól függetlenül.
2/5 anonim válasza:
Nekünk a D vitaminra azt mondta a doki, hogy téli babáknál a következő év áprilisáig kell adni, napi 1 cseppet.
2,5 hósak vagyunk.
3/5 anonim válasza:
nekem áprilisi a kisfiam, az első télen végig adtam neki és azt mondta doki h a második télen is kell még neki adni. mostmár nem adom neki ma két éves. nemtudom de remélem jövö télen már nem kell. szoval két télen volt javasolva nekünk.
4/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy egy éves koráig napi egy csepp az adag.
Azután csak télen kell adni 2 éves koráig.
A vas gondolom csak egyedi esetben kell, nekünk legalábbis nem mondta sem a doki, sem a védőnő.
5/5 anonim válasza:
1 éves korig napi 1 csepp,azután csak télen.Vasat nem szedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!