szeretnénk második babát,de nemtudjuk eldonteni hogy milyen korkulonbseg legyen koztuk.kisfiunk 13 hos,nagyon eleven,egy percre sem lehet egyedul hagyni,de ugyanakkor el is van kényesztetve.nemtudom hogy a nagy korkulonbség jot tenne e neki.
Így alakult. Az elsőt 20 évesen szültem, tervezett volt. Három éves korában ikerterhességem szakadt meg, onnantól kezdve védekezés nélkül sem estem teherbe. A 40. szülinapomon mondtam, hogy innentől nem kockáztatok, gyógyszer. És kiderült a nőgyógyásznál, hogy késő...
2016. máj. 26. 20:45
12/18 anonim válasza:
18 hónap van a két fiú közt, nekünk egyelőre bevált - pedig jelenleg egyedül is vagyok velük, nincs segítségem. Szeretnénk harmadikat is kis korkülönbséggel. A nagy imádja a kicsit, a kicsi a nagyot (még csak 3 hónapos, de a tesójára mindig mosolyog). A nagyobbik egyébként sokat nyüzsög, meg nem áll egy percre sem, de szófogadó.
2016. máj. 26. 22:28
13/18 anonim válasza:
21 hónap van a gyerkőceink között. Alapvetően nagyon jó döntés volt a kiskorkülönbség, persze vannak napok, amikor az őrületbe kergetnek /most 3 éves a nagyobb és 16 hónapos a kisebb/. De fantasztikus tesók, imádják egymást, folyton egymáson lógnak /mondjuk ez minden feszültség forrása is☺/. Változatlanul a kis korkülönbség mellé teszem le a voksom egy jókora adag gyakorlati tapasztalattal a hátam mögött is.
2016. máj. 26. 22:43
14/18 anonim válasza:
3 év 10 hónap azaz másfél hetes pici, júliusban 4 a nagy. Ne siránkozz te is ha nem bírod
2016. máj. 27. 08:12
15/18 anonim válasza:
5év 3 hónap lesz a két fiunk között,majd szeretnénk harmadikat 2,5-3 év különbséggel. Alapjáraton nem vagyok híve a kettőt pelenkázós korkülönbségnek,szerintem ez így tökéletes lesz nekünk.
2016. máj. 27. 11:10
16/18 anonim válasza:
#1-es vagyok
Ha nagyon nyűgös màr a nagy akkor szokott hisztizni hogy hagyjam a kicsit és menjek vele aludni, de szerencsére gyorsan megérti hogy nem tudok. Egyébkènt nagyon szereti, de nincs annyira ràkattanva hogy az màr zavaró legyen a szàmomra (pl nyugodtan tudom etetni, fürdetni, pelenkàzni, ilyenkor elfoglalja valamivel magát). Mondjuk nem is 'erőltetem' hogy jöjjön segíteni pl, ha akar úgyis jön magàtól.
2016. máj. 27. 14:28
17/18 anonim válasza:
Nálunk 18 hónap, és 21 hónap a korkülönbség. Most 6, 4, és 3 évesek. Az eleje nehéz, de nagyon jól összenőttek.
Szerintem azért nagyon fontos a gyerekek természete, és a te teherbírásod is.
A legidősebb lányom nagyon nyugodt, szófogadó. Vele könnyű volt. A középsővel már nem volt ilyen egyszerű, ott viszont a legkisebb volt nyugis baba.
Előre nem lehet tudni, hogy nektek hogy lenne jó. Majd úgy, ahogy lesz.:)
2016. máj. 27. 15:08
18/18 anonim válasza:
3,5 a nagy 3 hetes a pici. Nekem jó így, mert sokat vagyok velük egyedül, nincs segítségem és így nekem optimális: a nagy megért mindent ezáltal kevesebb a stressz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!