Miért van az hogy amikor etetem a 2 hetes babát akkor elalszik mellen és 5 perc múlva sirva ébred hogy éhes? Mit tudnék tenni, hogy ez
Nekem a kórházban az arcát csipkedték. A kis husis arcát inkább úgy mondanám megszorították. Sárga volt és ezért aluszékony volt. Ő is elaludt. Ezután , ha elaludt itthon én így próbáltam felébreszteni. Akkor újra szopott.
Szóval zaklasd egy kicsit, hátha felébred és újra szopik.
Nekem a gyerekorvos adta a következő tanácsot (bevált): ha egyik mellen elalszik, akkor fektesd a válladra böfiztetni, kb. 5 perc után (ilyenkor még kicsit szunyókál) rakd rá a másik mellre, majd ha itt is bealszik, akkor megint 5 perc böfiztetés, majd újra jön az első mell.
Nekem is a lányom 10 percenként ébredt, mert éhes volt, ezzel a módszerrel azonban úgy jól tudott lakni, hogy utána 2,5 óráig a hangját se hallottam.
Ha úgy éreztem,hogy majdnem bealudt,akkor az arcát megsimiztem-"megbökdöstem" és rögtön rájött mit szeretnék.3x csináltam max. ilyet 1 szopi alatt,ő akkor már szopizott annyit,ami elég.Én sosem hagytam bealudni,mert szigorúan büfi volt szopi után mert hasfájós volt.1-2 nap alatt megszokta.
Ha nem jön be a cirógatás,akkor még a talpát szokták "megcsikizni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!