Forralni kell a baba fürdővízét?
Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 14:00
1/8 anonim válasza:
nem, csa az ivóvizet, amiből cukros vizet, teát, tpszert csinálsz. Vagy vehetsz bébivizet, ezt már nem kell forralni. Viszont felbontás után hűtőben tárolva is csak 3 napig lehet felhasználni.
2/8 anonim válasza:
Nem.Bár ez attól is függ,hol laksz.Én vidéki vagyok nálunk nincs gond a vízzel.A nővérem Bp-en lakik és Ő mondta,hogy most nyáron sokszor olyan büdös volt a csapból engedett víz,hogy inkább palackos vizet melegítet a fürdetéshez.
3/8 anonim válasza:
Nem kell forralni, és arra is vigyázz, hogy ne szigeteld el teljesen a kórokozóktól se most, se később, mert gyenge lesz az immunrendszer.
4/8 anonim válasza:
Én sose forraltam és nem lett tőle semmi baja.
5/8 anonim válasza:
a furdovizet nem kell forralni,en sose forraltam!!
6/8 anonim válasza:
Énnmàr làttamhogy forraltàk,de azok akiknek nem volt viz a lakàsba...
Én nem forralnàm a vizet,biztos nem àrtasz vele,de nélküle se lehet baj
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A barátnőm egy "tuti" könyvben olvasta, hogy forralni kell a baba fürdővizét. Kicsit furcsálltam, mert még nem hallottam ilyet. A babám fél éves, de mi is csak sima csapvízzel fürdettük.
2008. szept. 26. 09:02
8/8 anonim válasza:
Dehogyiss.. szerintem ez tök hülyeség mégis miért kéne? sima meleg víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!