Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugye nem baj hogy még a 6...

Ugye nem baj hogy még a 6 hónapos gyerekem éjszaka felkel enni?

Figyelt kérdés
Sokan szörnyülködnek hogy még mindig nem alussza végig az éjszakát.Meg hogy mért adok neki enni?Mért nem adok csak neki inni?próbáltam, de ha éhes????Szerintetek meddig normális hogy felkel éjjel enni egy baba?
2010. ápr. 10. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden baba más, ha a tied éhes, akkor etesd meg.

Próbálj picit mindig kevesebbet adni neki, hátha leszokik szépen lassan róla.

Elvileg már tényleg alukálnia kellene éjszaka! :D

2010. ápr. 10. 16:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom!Mennyivel csökkentsem az adagot?Naponta mondjuk 10 ml-vel mindig kevesebbet?
2010. ápr. 10. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
13 hós a lányom és 2-3 szor eszik éjjel. És ha csökkentettük, vagy ha csak vizet adtunk akkor is! Mi nem nagyon bánjuk, etetjük... Eddig 2 db átaludt éjszakája volt úgy, hogy aludt 8-5-ig. Ez volt eddig a max.
2010. ápr. 10. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
14 hós fiam még is 1x ébred, aztán hajnalban és alszunk még 8 -ig. Ekkor már mellettünk van.
2010. ápr. 10. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Aki szörnyülködik, foglalkozzon a saját dolgával. :)

Az én lányom pár hetes korától féléves koráig végig aludta az éjszakákat. Annyira, hogy 9-kor tettük le, és 8-ig aludt. Aztán félévestől egy éves koráig 2-3x kelt szopizni. Most egyéves, megint szépen alszik.

Csináljátok úgy, ahogy Nektek beválik, szerintem nem rontod el azzal a dolgokat, ha megeteted/-itatod.

2010. ápr. 10. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:

sajnos az enyém is felkel éjjel, pedig már 8 hós. Mondjuk én már nem etetem ettől függetlenül éjjel 5 hós kora óta, csak kis vizet adok neki.

6 hónaposan a tiédnek sem kéne már megéheznie éjjel, próbáld meg jobban megetetni nappal. Persze lehet, nem is az éhség miatt kel fel a tiéd sem. Próbáltad már a vizet, cumit? mert lehet már megszokássá vált nála az éjjeli szopi... vagy neki is a foga jön és az ébreszti fel..:(

2010. ápr. 10. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 10 hónapos ikreim vannak. Egyikük 6,5 hónapos korától átalussza az éjszakát (11 órát), másikuk még most is 3-szor kel (szoptatom). Mivel nem cumizásról van szó, hanem tényleg úgy szopik, mintha nappali étkezés lenne, nem tudom és igazából nem is akarom leszoktatni róla. Gondolom egyszer eljön nála is az az idő, amikor nem lesz rá szüksége.

Egyébként sok mindent kipróbáltam már (lefekvés előtt Sinlac pép, éjszakai ébredéskor tea, víz vagy cumi), mert a védőnőm erőltette, de semmi sem vált be, vagyis ezek szerint tényleg éhes még éjszaka is. :)

2010. ápr. 10. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!