Tényleg át fogja aludni a babám az éjjelt, ha Milupa Gyermekálom Tejbedarapépet, vagy Jóéjszakát Tejpépet adok neki lefekvés előtt?
Persze! Nappal meg mosolyogni fog, gügyögni jószagú rózsaszín kis ruhába, az iskolát tiszta ötössel fogja elvégezni, majd két diplomát szerez, mielőtt hozzámenne a koronaherceghez :)
Nagyanyám is mákteát adott a nagynénémnek, de ő meg sajnos 48 órát aludt utána...aztán hagyták máskor inkább sírni!
Az én kisfiam is azt kap estére,és még véletlenül sem alussza át az éjszakát!
Azt mondják a szoptatott babáknál ritka,h ne kelljen fel éjszaka ia szopni.Holott lehet nem is éhes csak kell neki a cici!
Neki még az a dolga,hogy ne aludja át az éjszakát! Ha nem nyűglődsz vele,akkor nem kell semmi tápszer,semmi pótlás.
Mielőtt azt gondolnátok,hogy könnyen beszél... 2 gyerek van+háztartás+kert és házi állat,fával tüzelünk,mindez rám marad,mert a párom feszt dolgozik,nem ér rá besegíteni,legalább a veteményt rendezni. .... Egyik lány se aludta át az éjszakákat,az 1. kb 8 hós kora körül aludt éjjel,akkor már nem kellett neki az anyatej este sem, lemondott róla. 2.lányunk,aki 9hós,se aludta végig az éjszakákat, csak 2-4hónapos koráig,majd 4 hónapos kora után aztán nyűg volt minden este,minden éjszaka-nem fájt semmije és nem a foga jött. Akkor aztán előkerültek a gyümölcsök,zöldségek, nem igazán váltak be. 2 hónapig kínlódtam vele,majd előkerült a kenyér. Most sem aludja végig az éjszakákat,ő még szopik,éjjel is 3-4x felkel.
Tehát ha nem az én cipőmben vagy,szerintem nem kell azt a gyereket már bocs,de hülyeségekkel tömni. Ha hasonló cipőben járnál,akkor azt mondanám,nem vagy egyedül!
AMÚGY,HA CSAK!! 2X ÉBRED FEL SZOPIZNI,AKKOR NE PANASZKODJ!!!! -vagy visszamentél dogozni? Vagy csupán kényeskedésről van szó?
,akkor
NE PANASZKODJ! pláne az után,hogy elolvastad a másik szerencsétlenségét! NEM AKARTAM UNDOK LENNI,NE HARAGUDJ,DE TÉNYLEG NEM ÉRTEM MI OKOD VAN HA ILYEN LIGHTOS AZ ÉJSZAKA,ARRA,HOGY MEGVOND A KICSITŐL MAGAD,AZ ANYATEJET? REMÉLEM,NINCS HARAG!!!!! TUDOD,NÉHA ELÉG NYERS VAGYOK.
11.58-as.Miért írod a kérdezőnek, hogy ne panaszkodjon?Egy panasz szava nem volt, egy egyszerű kérdést tett fel, erre te leírtad a saját életedet.Nekem inkáb a te írásod tünt panaszkodásnak!
Kérdezőnek:Csak magadra hallgass.Ha úgy gondolod, próbáld ki.Sajnos nem minden gyereknél válik be az este megtömni, aztán alszik reggelig.De egy próbát megér.Az én fiamat nagyon eltelítette a tejpép, uzsonnára dtam neki, és este már nem akart anyatejet enni.Így délelőtt kap tejpépet, bár ő idősebb a gyermekednél.Próbáld ki úgy, hogy este megszoptatod, aztán megkínálod tejpéppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!