Ki milyen tápszert eszik? Milyen megfontolásból (doktor, olcsó, ajánlották)?
Figyelt kérdés
Mi 10 hónaposak vagyunk, és lehet hogy kelleni fog.2010. ápr. 10. 08:28
1/9 anonim válasza:
A kórházban Beba-t kapott pótlásként ezért kezdtük ezzel,7 hó körül vátottunk Mildibére,mert ez olcsóbb és nem olyan sűrű,1 év után babatej(Nestlé,Mildibé),25 hótól tej.
2/9 anonim válasza:
beba vaniliás. 12 félét próbáltam,egyiket se fogadta el. Ez volt az utolsó lehetőség... és megeszi! :) 1xkap csak a többi stzilárd és stopi. 8 hós lesz 17.-én.
3/9 anonim válasza:
Szia!
Mi az elején Humana-t ettünk, aztán Beba-t és most Mildibé-t szereti! 10,5 hós
5/9 anonim válasza:
Milupa milumil 1-est.Mióta tápszeres ezt kapja.Most szerdán lesz fél éves,azthiszem ilyenkor kell váltani 2-esre,de nem tudom,hogy mi lesz az.
6/9 anonim válasza:
Mi Humana tápszerrel kezdtük, de mivel az még HA volt, nem tetszett neki a kesernyés íze miatt. Akkor váltottam Humana Baby-fitre, ami banános, édesebb, de az megfogta a pociját, szorulása volt tőle. Aztán doki felírta még 6 hónapos kora előtt a Beba1 Aktívot, ami nagyon bevált, mert kisfiam ezzel legalább nem finnyáskodott, úgyhogy most ennek a 2-es változatát fogjuk enni, ahogy elfogyott az egyes. Ezt megkóstoltam, és nagyon hasonló az íze, mint a tejemnek volt. B.
7/9 anonim válasza:
Ja, és a stopin jót mulattam. Először nem értettem... :)))
8/9 anonim válasza:
Kórházban Milupát kapott. 6 hósan Bebát adtam neki(egyéb okok miatt) most 11 hós és a Mildibé ízlik a legjobban neki.
9/9 anonim válasza:
Banyuci! Ne röhögj ki!! :) A menyed a kezembe hisztizett mikor írtam a választ! :))
Ada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!