Németben van vmi jó minőségű és olcsó pelus?
Figyelt kérdés
Párom megy ki pár napra,ha van jó akkor tudna hozni nekünk.Köszönöm!Esetleg mit érdemes még hoznia?2011. szept. 25. 15:06
1/3 anonim válasza:
Szia! Az én párom kamionozik. A pelusok, amik nálunk is ismertek, semmivel sem olcsóbbak, mint itt. Én popsitörlőt és babakaját hozattam vele, mert ott szerintem nagy a választék. Viszont a füszerezése kicsit más az ottani bébiételeknek....
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Csak bíztam benne hátha,a Dm-s babylove-ra gondoltam,hátha ott olcsóbb,de akkor mégse.Köszi azért!!!
2011. szept. 28. 15:28
3/3 anonim válasza:
Én férjem is kamionozik. Ő szokott hozni pamperst németből, mert szerinte olcsóbb. Meg hozott már REAL üzletláncból saját márkás pelust. Jó volt az is és árban a pampersnél is olcsóbb. Árakat ne kérdezz, mert én nem szoktam megkérdezni, hogy mennyi. Örülök, hogy hoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!