Izotópos vizsgálat? Van itt olyan baba akinél csináltak már ilyet?
Szia!
Fiamnak 3hós korában kellett ilyet csinálni, mert reflux gyanúja merült fel.A vizsgálat előtt meg kellett szoptatnom.Aztán ráfektettem 1 asztalra és finoman le kellett fognom a lábát és a kezét,hogy minél kevesebb mozgást tudjon produkálni.Ugyanis a gyomor tájékon kellett mozdulatlanul tartanom.Babám felett volt egy röntgenhez hasonlító kör alakú berendezés és az végezte a vizsgálatot.15percig tartott és vele lehettem.
8hós baba anyuja
Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszotokat.Mi is vesetágulat miatt megyünk ilyen vizsgálatra.Most 9 hónapos a kislányom.35hétre született vesetágulattal.Amit ha nem nőtt volna ki most műteni kéne neki.De Hála Istennek a folyamatos kontroll uh.mindig kisebb és kisebb tágulatot mutatott neki.A héten szerdán vittem uh-ra+vizelet vizsgálatra,ami kopp-kopp negatív lett.Már minimális tágulatot sem láttak neki uh-on,pedig hozzá tenném nagy volt neki ez a tágulat hisz szoba került a műtét az elején.Az izotópos vizsgálatot a biztonság kedvéért javasolta a dokink,hogy meggyőződjünk arról,hogy valóban nincs neki egy minimális vizelet visszaszivárgás a vesébe.A hónap 29-én megyünk a klinikákra ilyen vizsgálattal.Ne aggódj,a csecsemők nagy része kinövi ezt a tágulatot.Meg írnád majd nekem pontosan,hogy zajlott ez a vizsgálat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!