Anyatejes babának a melegben ha vizet adunk szomjoltásra, nem fog leszokni a szoptatásról?
Figyelt kérdés
A védőnő javasolta, hogy nyáron lehet adni forralt vagy babavizet. Kicsit félek tőle, ha cumisüvegből kap vizet, nem lesz e gond a szoptatással. Támadó válaszokat nem kérek. Első babás anyuka vagyok.2016. máj. 19. 21:31
11/12 anonim válasza:
7: gondolom nem szoptattal nagy melegben...nem kellett 20 percenkent mellre tennem. 2-3 orankent szoptattam a 3. hettol (40 fok) ha kerte volna adtam.volna surubben de nem kerte...en sem iszom 40 fokba sem fel orankent nem vagyok teve....a lanyom meg aludt joforman szopik kozott
12/12 anonim válasza:
Nagy melegben nyugodtan kínáld vízzel, ha elfogadja, akkor igényli. Hiába írják, h az anyatej szomjoltó, igyanak ők édes, zsíros, meleg tejet nagy melegben. (még ha az előtej nem annyira zsíros, akkor is)
Az én babám nem szereti a vizet, de csecsemőkorában, júliusban igenis megitta és jólesett neki.
Nem kell félni, h nem fogja elfogadni a cicit, a baba okos, megszokja hamar, h az étel ciciből jön, a víz meg cumiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!