18 hónapos gyermeketek étrendjét leírjátok? Reggeli, Mit evett ma?
Szia!
Kisfiam ma ezt ette:
_Reggeli:amíg elvittük a tesót oviba,addig megevett egy zsemlét.
Itthon evett még egy fél szalámis zsemlét,utána egy barackos joghurtot.
-Tízórai :nálunk nincs
-Ebéd előtt elaludt,így amikor felkelt akkor kapta meg a borsólevest,sok tésztával,+ 2 darab csokis muffint,
-uzsonna: 1 banán(az ebéd után 1 órával, 5-kor)
-vacsora :2 darab virsli
a hó végén lesz 18hónapos
ma reggeli: 2 szelet(kicsi) vajas kenyér(7körül)
tízórai nem mindig van,de ma egy fél sós kifli(fél 10körül séta közben a babkocsiban)
ebéd: egy tányér túrós tészta(12 előtt nem sokkal)
alvás
fél 3körül néhány szem győri édes
5körül vacsi apával rántotta-nem láttam a mennyiséget,de szerintem megevett 1,1,5tojást kenyérrel
fürdés után "pót vacsi" 2 milli vaníliás krémtúró
de pl van hogy reggelire csak 5-8szelet szalámit eszik
uzsonna lehet gyümölcs 1-2 ü.pl univer-míg nincs csak primőr gyümi inkább így adom neki
Ma mama-nap volt, na ott tömik mindennel :), uh inkább egy normális itthoni napot írok le:
reggeli: 240 ml tápi
pót-reggeli: vajas kalács vagy vajas kenyér, kap rá sonkát, de ezt ritkán eszi meg, vagy virsli
tízórai: 1 reszelt alma vagy 1 banán
ebéd: külön főzök neki, husi+valami zöldség krumplival, rizzsel
uzsonna: u.az mint az ebéd csak husi nélkül. Ha már nincs belőle, akkor u.az mint a pót-reggeli
vacsi: amit mi eszünk a párommal, bármilyen főtt étel: rámtott husi, rizs. krumpli, pöriből a hús, főzelék, stb.
pót-vacsi: 240 ml tápi.
Nem is tudom, lehet hogy túletetem? Pedig nem kövér, igaz kis demizson-pocakja van, de amúgy nagyon formás, izmos.
reggeli 230 ml tej vagy tejital
valamikor amikor mi eszünk még abból falatkák
tízóra gyümölcs 2db reszelt alma vagy banán vagy ami van itthon
ebéd leves + főzelék
uzsonna egy joghurt
vacsi főzelék vagy kenyér virslivel sonkával szalámival
lefekvés előtt 230m tej vagy tejital
reggeli: vajas kenyér szalámival és sajttal és egy pohár kakaó (sokszor van bundáskenyér is, az a kedvenc)
tízórai: nálunk sincs, mert akkor nem ebédel
ebéd: leves + nokedli pörkölt szafttal és savanyú uborkával (leves mindig van, mert nagyon szereti)
uzsonna: 1/2 banán, 1/2 narancs, 2 gerezd alma, 1 joghurt
vacsora: 1/2 szelet lekváros kenyér és apa nokedlijéből még egy nagy adag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!