Számít, hogy keményen altatom a babát vagy sem?
Biztos sokan fogják írni, hogy jaj ne, mert megfullad, ha belefúrja magát...
Minap beszélgettünk a férjemmel, hogy a bölcsőbe sima pár centis sima szivacs van, és sokszor aludta a baba fejjel a szivacsnak, és még él:-))
Szóval szeritnem nem baj, mert ilyenkor már bőven elfordítja a fejét, tehát nem fenyegeti veszély:-)
(én a hidegséget amúgy úgy szoktam kiküszöbölni, hogy mikor alvás után kiveszem, mindjárt visszateszem a takarót, ami tartja ott a meleget, ahova vissza tudomtenni legközelebb:-)
Nekünk is kókuszmatrac van az éjszakai ágyában, azon lepedő és szerintem nem hideg... Naggyon jókat alszik a kiságyban :)))
A nappali ágyában szivacs van, ami ugye sokkal puhább. Megpróbáltam kicserélni a két ágyat, mert az éjszakai nagyobb, hátha abban jobban tud mozogni nappal. Nem jött be, amint észrevette, hogy a puha szivacsra teszem, azonnal ébredt. Két napig kínlódtam, majd visszacseréltem az ágyakat. A kemény matracon azóta megint jókat alszik és nem ébred ha leteszem :))) Az én kislányomnak igenis számít, hogy milyen matracon alszik :) Nem süpped bele a szivacsba és a keményebb matrac szerintem a gerincének is jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!