Szóljak a sógornőmnek, hogy nem jó ötlet, amit kitalált?
Leszögezem, hogy nagyon kedvelem a férjem nővérét, és ezt a kérdést nem azért írom ki, hogy őt szidjam, hanem arról várok véleményeket, hogy szerintetek az alábbi esetben megmondjam-e neki, hogy (szerintem) butaságot tervez.
Múlt héten szült, a baba elég nyűgös, nehezen szopizik, ő sem jött még fizikailag teljesen rendbe. Jövő hétvégén azonban a barátnője tartja a születésnapját egy szabadtéri szórakozóhelyen, és úgy döntött, elmegy oda a babával, aki akkor lesz, ha jól számolom, nem egészen 3 hetes.
Szerintetek ha finoman megemlíteném, hogy ezt talán nem kéne, az már "belepofátlankodás" lenne? Nekem is van két gyerekem, emlékszem, mennyire nem szerettem - a mai napig nem szeretem - a kéretlen tanácsokat, de hol van az a szint, ahol már nem kell csendben maradni? A sógornőm egyébként tanult, kulturált harmincas hölgy, nem valami buta 16 éves.
Szabadtéri szórakozóhely Pl az állatkerti büfé is, vagy a strandon a kifozde. ...
Semmi közöd hozzá. Majd ő eldonti hogy éli az életét. Mac a gyerek apjának van beleszolasa.
Ha megkérdezi tőled, hogy szerinted elmenjen-e, akkor megemlítheted neki az aggályaidat, de ha nem kérdi ki a véleményed, akkor ne.
Ha nem bírja, úgyis haza megy egy óra után, de legalább adott két puszit a barátnőjének, ez kedves gesztus.
Én egyébként minden kisbabás programot mindig a saját erőnlétemtől tettem függővé, a baba szerintem amikor ennyire pici, akkor szinte mindegy neki hol van, ha kap cicit amikor kéri, meg tiszta pelust időben. A zajok még nem igazán izgatják, hiszen amíg az anya hasában volt ugyanezeket hallotta, plusz a bélmozgást szívverést stb., ami nagyon hangos odabent. Az persze nem szerencsés, ha az arcába dohányzik valaki, de erre meg anyuka oda tud figyelni gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!