Rendesen adom neki a d-vitamint-azt mondta a védőnőm ennek a hiánya okozhatja ezt,de én adom neki ahogy kell.Oldalt már nem fektetem ,mert a fejét többször egyenesen tartotta,így háton altatom és így többször oldalra fordítja(rendesen forgatja a fejét)hason nem tudom altatni,nem marad úgy..nem viseli el.Mit tegyek??Mi befolyásolhatja még?Nem vészes a helyzet de nem szeretném ha rosszabb lenne...2.5 hós
2008. szept. 24. 20:19
1/6 anonim válasza:
Szia! Pedig sajna lehet,hogy tényleg a hanyatt fekvéstől van,lehet,hogy az ő kis kobakja még lapulósabb,mint másé. Lehet kapni "laposfejűség"ellen (így van írva) egy úszógumiszerűt,persze kisebb, és kényelmes ,pamutból. Menj el bababoltba(én Brendonba láttam),és kérdezd meg.
2008. szept. 24. 20:28
2/6 anonim válasza:
a fekvestol van az en lanyomnak meg oldalt laposodott a kis feje olyan nehezen,jott ugy mond helyre forgatni kell a kis fejecskejet!
2008. szept. 24. 20:51
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy annyira rossz alvó,hogy olyan mint a szenzor ha hozzáérek már fent is van.Nappal örülök ha alszik egy kicsit így is..na majd meglátom..remélem nem lesz rosszabb
2008. szept. 24. 21:05
4/6 anonim válasza:
Szia.Az én babám is utált hason aludni-most már szeret,4és fél hós-én bizony az oldalán altattam.A fejének semmi baja nem lett,mert mindig a másik oldalára tettem.Így naponta-attól függ,hányszor aludt-4-5 alkalommal fordítottam.Amikortól végig aludta az éjszakát nappal már nem fordítottam,hanem az ellenkező oldalra tettem.
2008. szept. 25. 00:24
5/6 anonim válasza:
A múlt hónapban nekünk is azt mondták, hogy lapos oldalról a feje. Akkor ő is ennyi idős volt mint a te babád. Már- már elképzeltem milyen is lesz nagy korába, rémálmaim voltak. Egész nap csak a fejét néztem, úgy beszéltem hozzá, hogy kénytelen volt a másik felére fordítani. Éjjel én sem tudtam mit tenni mikor aludt. Még a családtagokat is bevontam a baba feje "kerekítésébe". Az öt éves lányom mindig szólt ha a baba "rossz" felé nézett. A legvégén a férjem besokalt és azt mondta többet ne beszéljek neki erről. Tegnap a védőnőt, a gyerekorvost is megkérdeztem még mindig lapos a feje? Megnyugtattak, hogy nagyon szépen kikerekedett. A baba is megtanulta ezt az állandó forgatást és most már ő is egyedül csinálja. Neked is azt javasolom, hogy ha kitartó vagy nem lesz semmi baj. De addig lehet pár álmatlan éjszakád mint nekem.
3,5 hónapos baba anyukája
2008. szept. 25. 09:17
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm de nálunk azért nehéz ez a forgatási dolog,mert ő forgatja magától.tehát ha mélyen is alszik-csak éjjel és megfordítom ,mint pl tegnap kb 2percmulva vissza fordította,hogy totál a plafon felé nézett az arca...mert nekünk nem oldalt hanem a feje hátul lapult kicsit-tehát oldalra kéne nézzen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!