Mennyit kellene ennie a babámnak 3hónaposan?
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a testsúlyának nagyjából az 1/6-át eszik meg egy nap alatt, de ettől lehet eltérés. Ha nem sír evés után és jól alszik, akkor biztosan elég neki.
Az én fiam 3 hónaposan 5 kilóra evett napi 700 grammokat, és átaludta az éjszakát.
Az én lányom 13 hetes és kb 1 hete 150 ml-t eszik tápszerből. Van amikor 120-130-at, de éjjel szopizik és van amikor nappal is de az nem főétkezés csak nasi:).
Kb 1 hete vettem észre hogy állandóan enne, biztos ez a következő növekedési hullám, mert eddig 120-at evett.
A tápszeres dobozra rá van írva, hogy mennyi az adagja egy 3 hónapos babának, a tiéd többet eszik, mert a 170 4 hós kortól van.
Ha szépen gyarapszik nyugodt és nem sírós, alszik is rendesen és 5-6 pelus van egy nap akkor elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!