Mit csináljak 6 hós kislányommal, alig eszik tápszert, pedig a védőnő mondta hogy az mindenképp kell hiába eszik mellette mást. Hajnalban, és este is kb:130-150 ml eszik meg. Ma kipróbáltam a banános izesítésűt, de semmi haszna. Hogy adjam neki?
Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 18:00
1/8 anonim válasza:
szia! én azt csinálta hogy egykis kakaót raktam bele és mindjárt tetszett neki!nálunk is ez volt a probléma ráunt a lelekem!!sok sikert:)
2/8 A kérdező kommentje:
Kakaót? 6 hónaposan? És Kb mennyit, mert szívesen kipróbálom, mert már én is gondoltam rá, csak tejjel, de nem mertem.
2008. szept. 24. 18:30
3/8 anonim válasza:
Én mondjuk nem adnék kakaót, max. azt a gyerekeknek adható, koffeinmenteset. De ha úgy se kéri, főzz belőle tejpépet. Az enyém a tejet nem volt hajlandó meginni 9 hónaposan, de mivel volt, és nem akartam tápszert adni, azt készítettem. Szívesen leírom a receptet ide, ha érdekel.
4/8 A kérdező kommentje:
Ha megtennéd, annak nagyon örülnék, mindent szívesen veszek ami segít:-)
2008. szept. 24. 18:41
5/8 anonim válasza:
Rizs- vagy kukoricalisztet (lehet darát is) főzz meg pici vízben. Ha olyan hőmérsékletűre hűlt, amibe már bele lehet tenni a tápszert (ez rajta van a dobozán, ha jól tudom), keverd bele a port és még forralt-lehűtött vizet (vagy a kész tápszert). Ehhez tehetsz akármilyen gyümölcsdesszertet (barack, szilva - ezekkel a legfincsibb); mi Kecskemétit szoktunk venni. Esetleg dúsítsd egy darabka banánnal, az nagyon jó ízt ad neki. Kész is. Egyébként 10 hónapos kora után az én kicsim is banános tápszert kapott (addigra elfogyott a tejem és a tartalék is), így abból készítettem így, ahogy leírtam. :)
6/8 anonim válasza:
Az én lányom sem ette meg a tápszert magában, pedig ilyen idős korában kellett már a pótlás, mert kevés volt a tejem. Én gyümölcslében adtam, úgy nagyon szerette. A Kecskeméti rostos leveit használtam, ahhoz tettem a tápszert / Humana babánosat használtunk /. Kicsit húzós volt anyagilag, de se a kakaós, sem a Maci kávés verziót nem itta meg.
7/8 A kérdező kommentje:
Ivólébe? És azt h csináltad? Víz helyett tetted bele? És nem kellett forralni? Leírnád, hogy hogy csináltad.
2008. szept. 25. 18:43
8/8 anonim válasza:
Mikróban meglangyítok x ml gyümölcslevet, hozzáteszem a megfelelő mennyiségű tápszert, összerázom és kész. De tényleg csak a Kecskemétivel jó, mert a Hipp gyümölcsleveivel v. Kubuval túl sűrű lenne, nem bírná meginni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!