Milyen babafürdetőt használtok? 1 éves a kislányom. Már nem szeretem a gyógyszertárit.
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 18:57
1/13 anonim válasza:
1 éves a kisfiam és Gabit használunk. Testápoló meg a Nivea Baby.
2/13 anonim válasza:
Gabit és neogranormont :) Amúgy én a legelejétől Gabit használok :) mert mindig is utáltam a gyógyszertárit :)
3/13 anonim válasza:
Dm alverde bio fürdetőt. Nivea Baby-re allergiás volt.
4/13 anonim válasza:
Mindig váltogatom mert hosszu távon egyik se jo a gyerek bőrre a gyogyszertarin kivul.a haja is sprőd lesz tőluk.
A nivea volt egy kicsit reménykeltő de abban is csalodtam.
Utána babylove os valami olajos extra ph barát vált be, csak az meg büdös(talan kamilla illatot utanozna)
A lényeg amikor elfogy mindig masikat veszek
A gyogyszertarival nekem az ára a bajom hosszu távon havi szinteken.
5/13 anonim válasza:
A dm alverde is jo csak az meg kis kiszerelesu es arban dragabb mint egy johnsons nivea stb
7/13 anonim válasza:
Johsons bed time,imàdjuk az illatàt és ettől nem volt baja egyik gyereknek sem.
A gyógyszertàrit utàltam.
10/13 anonim válasza:
Az en lanyomnak mindegyik furdetotol kiszaradt a bore. De annyira hogy viszketett neki... Nekunk a Manna szappan valt csak be azota selymes es puha :).
Persze nem illatozik, de legalabb egeszsegesebb mint a furdetok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!