Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekülés milyet válasszunk?...

Gyerekülés milyet válasszunk? Melyik a biztonságos és amelyk árban is meg mindenben jó!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 01:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mindegyik ülés megfelel már az előírásoknak,ami 03 vagy 04 jelölésű,csak az alsóbb árkategóriáknak nincs töréstesztjük.Én néztem az alap naniat,annál azért jobb a t.r. és a p.c.is...
2010. ápr. 9. 10:53
 12/21 A kérdező kommentje:
a t.r. és a p.c.is mit jelent ez utolsótol kérdezem
2010. ápr. 9. 11:49
 13/21 anonim ***** válasza:

top rider és pierre cardin...

amit ma üzletben megveszel, az mind megfelel az előírásoknak. tehát a rendőr nem büntet meg, mert szabvány ülésben ül a baba. de! azért mert kapható, még nem biztos, h biztonságos. olcsók közül a nania az, amit egyáltalán teszteltek és nem annyira rossz. de az sincs közelsem annyira jó, mint azok az ülések, amik 40-50.000ft-ba kerülnek.

2010. ápr. 9. 12:39
 14/21 A kérdező kommentje:

[link]

Erröl mit gondoltok?

2010. ápr. 9. 13:33
 15/21 anonim ***** válasza:
a römer a legbiztonságosabb amit kapni lehet. szóval szerintem ez. inkább 1 használt römert mint 1 új gagyit.
2010. ápr. 9. 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is a használt jó minőségűt javaslom, ami nem volt még balesetes. Chico és a Römer töréstesztjei a legjobbak. Igaz ezek a legdrágábbak is.
2010. ápr. 12. 13:24
 17/21 anonim ***** válasza:

A chicco-t nagyon nem ajánlom:-((( NAGYON NEM JÓL SZEREPEL A TÖRÉSTESZTEN!!!

[link]

2010. ápr. 12. 13:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekünk Recaro young sport van.Kitűnőek a töréstesztjei.Többen is ezt ajánlották.Sajna elég drága kb 75ezer,bár most a brendonban akciósan 60ezer.Mi ezen az egyen nem spóroltunk.A biztonság a legfontossabb!!!!!
2010. ápr. 12. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 12. 14:36
 20/21 anonim ***** válasza:

már 10 évvel ezelött is minden autóülést teszteltek,azóta csak fejlödtek!!!

Én inkább azt ajálom amit jól lehet dönteni alváshoz.Baba feje kevésbé döljön elöre!!!Bébé Confort Gyermekülés 0 kg-tól Iseos Neo OXYGEN RED .----------VAGY A:

Outlet ár: 49 990 Ft

Eredeti ár: 57 990 Ft

Megtakarítás: 8 000 Ft

Ajánlott hozzá:: árnyékoló, bébijáték, nyári huzat, ülésszűkítőbetét, ülésvédő, zsebes tartó

Anyag:(huzat): pamut, poliészter

Bekötés:: a gépjármű első vagy hátsó ülésére, autó 3 pontos övével, menetiránnyal megegyezően, övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét

Felszereltség:(Ülés): övkiakasztó

Jellemző:(Biztonsági öv): 5 pontos, központi övfeszítős, magassága több fokozatba állítható

Jellemző:(Ülés): fokozatmentesen dönthető, kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem, menet közben dönthető, szélessége fokozatmentesen állítható

Jellemző:(vállpárna): energiaelnyelő, párnázott

Jellemző:(váz): rugalmas vázszerkezet

Súlycsoport (kg):: 9-18

Tartozék:: 5 pontos biztonsági öv, csatpárna, vállpárna

Tisztítás:(huzat)-h: 30 °C-on, kézi mosással, levehető, nem centrifugázható

2010. ápr. 12. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!