Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babának milyen játékot...

8 hós babának milyen játékot vennétek névnapjára?

Figyelt kérdés
Lehetőleg valamilyen képességfejlesztőt.
2010. ápr. 8. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 8. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
A linkben szereplők megvásárlása csak pénzkidobás.8 hós baba még nem fog játszani vele.Csak valami olcsót érdemes,egymásra rakható kockákat,esetleg vastagtáblájú képeskönyvet.De sokkal jobban fog játszani pezsgőtabletta dobozával,tejfölös pohárral stb.Ezzel jobban fejlődik a kreativitása,mint az annak mondott játékokkal.3 gyerek anyukája.
2010. ápr. 8. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ennyi idősen szerette a textil mesekönyvet, ami többek közt az elöző linkben is bennevan. Rácsíptettem a babakocsi biztonsági övére, és szeretett vele matatni.

A puha kockákkal nem nagyon foglalkozott.

Esetleg játszószőnyeg, mászóhenger, olyan műanyagjáték, ahol gombnyomásra felpattannak lecsukott figurák esetleg zenél, illetve hangot utánoz közben.

2010. ápr. 8. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy igaza van a második anyukának.

Nálunk mindkét gyerek - igaz egyéves kora körül - csipeszmániás volt. Illetve a kicsi mindenféle dobozt szeretett, amire kupakot lehet tenni és levenni róla.

2010. ápr. 8. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Több oldalon hozza a játékokat, és alapértelmezettet át lehet állítani "ár emelkedő sorrendben"-re és vannak olcsóbb játékok is. Egyébként én is sok házilag készített dolgot adtam, varrtam, csináltam a gyereknek, csak most az a kérdés, hogy mit vegyen a névnapjára. Szóval a csipesz és a többi jó játék de nem biztos, hogy én ezt vennék a 8 hós babámnak. Ennyi
2010. ápr. 8. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a legolcsóbbat. Arra az öt percre teljesen jó. Gyerek keresztanyja megvette a tízezres FP-t a fiam két pillantásra méltatta, és inkább a hatalmas műanyag cérnagurigákat gyilkolta tovább, amit anyósom hozott a varrodából.
2010. ápr. 8. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

a fiam 8 hónapos volt az 1.télapójakor és ezt kapta.

nagyon szereti, pedig már majdnem 2 éves.

2010. ápr. 8. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:

A mi babánknak ebben a hónapban van a névnapja, akkor már 10 hónapos lesz.

Rendeltünk neki jó sok kicsi műanyag színes labdát a netről,( a 43 m2-es lakásunkba :DD) mert labdamániás.

Kíváncsiak vagyunk, mit fog hozzá szólni :)))

Kap majd Montessori tornyot is, de azt csak később :)

+ Rendeltünk még puhatalpú kiscipőt is, bár annak mi jobban örülünk, mint Ő :)

*L*

2010. ápr. 8. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!