A linkben szereplők megvásárlása csak pénzkidobás.8 hós baba még nem fog játszani vele.Csak valami olcsót érdemes,egymásra rakható kockákat,esetleg vastagtáblájú képeskönyvet.De sokkal jobban fog játszani pezsgőtabletta dobozával,tejfölös pohárral stb.Ezzel jobban fejlődik a kreativitása,mint az annak mondott játékokkal.3 gyerek anyukája.
2010. ápr. 8. 22:50
3/8 anonim válasza:
Nekünk ennyi idősen szerette a textil mesekönyvet, ami többek közt az elöző linkben is bennevan. Rácsíptettem a babakocsi biztonsági övére, és szeretett vele matatni.
A puha kockákkal nem nagyon foglalkozott.
Esetleg játszószőnyeg, mászóhenger, olyan műanyagjáték, ahol gombnyomásra felpattannak lecsukott figurák esetleg zenél, illetve hangot utánoz közben.
2010. ápr. 8. 22:50
4/8 anonim válasza:
Amúgy igaza van a második anyukának.
Nálunk mindkét gyerek - igaz egyéves kora körül - csipeszmániás volt. Illetve a kicsi mindenféle dobozt szeretett, amire kupakot lehet tenni és levenni róla.
2010. ápr. 8. 22:52
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Több oldalon hozza a játékokat, és alapértelmezettet át lehet állítani "ár emelkedő sorrendben"-re és vannak olcsóbb játékok is. Egyébként én is sok házilag készített dolgot adtam, varrtam, csináltam a gyereknek, csak most az a kérdés, hogy mit vegyen a névnapjára. Szóval a csipesz és a többi jó játék de nem biztos, hogy én ezt vennék a 8 hós babámnak. Ennyi
2010. ápr. 8. 23:00
6/8 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a legolcsóbbat. Arra az öt percre teljesen jó. Gyerek keresztanyja megvette a tízezres FP-t a fiam két pillantásra méltatta, és inkább a hatalmas műanyag cérnagurigákat gyilkolta tovább, amit anyósom hozott a varrodából.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!