Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vennétek 25 hós fiúnak...

Mit vennétek 25 hós fiúnak névnapjára?

Figyelt kérdés

Kis játéka egymillió van műanyagtól az üvegig!

Járműbe van motorja,taxija,triciklije,nyuszi,kvad,bicikli,van hintája,csúszdája,homokozója!Ruhákat most kapott húsvétra,cipőt most vettem!A szórakoztató játékok közül is sok van,horgászkészlet,gyurma készlet,lego,játékmagnó,fényképező,ugrálólabda!Totrát januárba kapott!Valami praktikus nem drága ötletet adjon már valaki nekem!köszönöm

2011. máj. 1. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
semmit, 2 évesnek minek kell a névnapra venni valamit? :o
2011. máj. 1. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:

- egy szép mesés könyv

- dömper

- memória játék (keresd a párját)

- puzzle

- buborékfújó

2011. máj. 1. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ágynemű huzat? Valami szép pléd, esetleg névvel ellátott pléd? Elég nehéz neki bármit is venni, mert szinte mindene van :)
2011. máj. 1. 17:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Az első válaszólónak annyi hogy nem 2 éves hanem 2,5 a másik pedig mert szokás!nem csak 20 éveseknek kell venni valamit!Garantálom hogy nincs gyermeked!
2011. máj. 2. 13:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet 2 megfogott!a buborékfújó és a névvel ellátott ágynemű!köszi ezekre nem is gondoltam volna!
2011. máj. 2. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
25 hós az 2 éves, nem 2,5
2011. máj. 2. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Félre írtam bocsánat 2 éves és 5 hós
2011. máj. 3. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
A 25 hónapos, az 2 éves és 1 hónapos :) Mivel 1 év az 12 hónap. Tehát 2 év az 24 hónap. Így lesz a 25 hónapos 2 év 1 hónap. :)
2011. máj. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!