Vihetem kenguruban vagy hordozókendőben sétálni babakocsi helyett?
Olyan környéken lakunk ahol nem tudom majd használni a babakocsit sétálásra, sajnos BP belváros, a kocsik simán ráállnak a járdára, én meg nem akarom kerülgetni az úttesten; vagy sok olyan rész is van ahol abszolút nem férnék el babakocsival. Helyettesíthetem kenguruval vagy kendővel?
Februárban fogok majd szülni.
SZia!
Ez szerintem babafüggő is: én hiába vettem hordozókendőt, a kislányom nem bírta, pedig jó lett volna az első 6 hétben, mert sokat sírt és sokat volt a kezemben.
Most már 3 hónaposak vagyunk, én úgy tudom 4 hónapos kortól lehet kenguruba tenni, lehet, hogy azért azt megpróbáljuk. Jó lenne, mert ha a tesót viszem az oviba, nekem is kényelmesebb lenne kenguruban, mint babakocsival.
Egyébként így eladó az én hordozókendőm OLCSÓN!:-) van hozzá leírásom is, bemutatja, hogyan kell megkötni sokféleképpen.
Írj privátot,ha érdekel!
Üdv
utolsó válaszoló!
nincs hozzád email cím, légyszi írj nekem, mert érdekel a kendő!!
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!