Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes babámnak 2 napja...

1 hetes babámnak 2 napja fájdogál a pocakja, rosszul alszik. Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hetes babám pocakja 2-3 napja fájdogál. 24 órája nem volt széklete, de pukizik.

Sajnos születése után nem fogadta el a cicit, tejem se volt, így tápszert kapott. Lehet hogy a tápszer nem jó neki?

2-3 napja jöttünk haza a kórházból kaptam tápszer receptet és azt adok neki. 1-2 napja beindult a tejem és tegnap végre cicizett, de azóta megint elutasítja és rájöttem hogy valószínűleg nincs is tejem. Szerintem ártott a sok sírás, hogy nem jól csinálom, hogy megbuktam, hogy úgy szeretem a páromat de mi van ha ezt megunja és elhagy (de ő nem ilyen és nincs is szó ilyenről). Olyan síró rohamok jönnek rám, hogy ilyet még nem tapasztaltam.

A babókám szinte minden evés után bukik a tápszer után. Nagyon ki vagyok mert az éjszakák is katasztrofális, hiszen elalszik de alvás közben nyöszörög, hangokat ad ki.

4500 grammal született, haza 4250 grammal jöttünk. Iszonyat mohón eszik. Simán enne akár 60 ml tápszert is de félek hogy túl etettem. Jelenleg 30-40 ml között adok neki, 2-3 óránként, de ezt is habzsolja és nem tudom hogy elég-e neki. Ha adnék tuti hogy megenné.

Most már a kimerültség határ végén vagyok, mert több napja (kb. 6-7 nap) összesen ha 6-7 órát aludtam. Állandóan felriadok éjszaka amikor nyöszörög, hangokat ad ki és rohanok hozzá.

Félek hogy a tápszert rosszul adagolom és amiatt vagyis én miattam fáj a pocija.

Kérlek adjatok valami tanácsot mert nagyon kétségbe vagyok esve.

2016. máj. 10. 19:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta mindíg a védőnő,hogy akkor baj a bukás ha a vállad felett elhány a baba egy méterre.Az én fiam minden evés után két evés közben és evés előtt is bukott,elég nagy mennyiségeket,kb 6 hónapos korára kinőtte.
2016. máj. 11. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!