Akinek 7 hós múlt a babócája miket csinál már mászás ilyesmire gondolok? Fogacskák vannak már? Éjszakákat végig alussza?
Szia!
Fiam szombaton lesz 8 hós. Mászni még nem mászik. CSak forog hátról hasra és vissza. Illetve mintha tolatna. Már több, mint 9 kg.
Foga még nincs, bár rág mindent. Az éjszakát kb 10-ből 1x jó ha átalussza, az nagy csoda. Egyébként 2x-3x kel, cumiért, vízért.
Nálatok mi a helyzet?
Hát nekünk sincs még fogacskánk Mi sem mászunk
Éjszakáink voltak zűrössek mikor 2 óránként fel kelt, de szerencsére most pár napja kétszer kel fel éjjel
Mi is szopizunk és mellette már eszik sok mindent
Nme volt szorulásos időszakotok? Olyankor mit csináltatok?
Tejpépet adtok a babócáknak?
Szia!
Az én kisfiam is 7 és fél hónapos. Nagyrészt anyatejes, de már eszik fözeléket és gYümölcsöt is. Az étvágyával szerencsére nincs baj, olyannyira, hogy még éjszaka is kel szopizni min. 2szer! (erröl azért már leszokhatna :-)) Fogunk még nincs.
Egész nap meg sem áll: forog, kúszik és szerintem lassan mászni is fog, ugyanis 4kézlábra áll és hintázik már kb 1 hete, de még nem indult "meg", ja és természetesen be nem áll a szája!
Sajnos nálunk gond van a kakival...kb 1 hete. Mikor legelöször elöfordult, akkor én is nagyon figyeltem rá, mit adok neki enni. Nekünk sajnos nem segitett, se az olaj a fözelékbe, se a sütötök, se a körte, se a narancslé, se a glicerines kúp :-( most a reggli tejpépet (ami szorulásra van) olyan tápszerrel készitem (ami szorulás elleni) és ez segitett :-(
Nálunk most olyan idöszak van, hogy ha egyedül hagyjuk, akkor sir utánunk :-( remélem, hamar, elmúlik :-)
Babóca, szopizni !!!!!! OMFG!!!!!!!!
Hogy lehet így beszélni?
Szia!
Ma hét hónapos a fiam!
Még nem állt négykézlábra, nem mászik, nem ül, csak foforg, meg kúszni próbál.Egész nap magyaráz, vigyorog, kacag, nagyon jókedvű baba.Két hónapos kora óta átalussza az éjszakát, nappal kétszer alszik 1-1 órát.Reggel és este csak anyatejet eszik, a másik három étkezés tejpép, húsos főzelék és gyümölcs tejpéppel.Nekem is lenne még elég tejem, hogy ne kelljen tejpépet adni, de abban sok a vitamin, az ő vaskészletei meg kifogytak, az anyatejben már nincs annyi anyag ilyenkor, hogy elég vitamint kapjon.Legalábbis én ezt olvastam.De a három szilárd étkezés után is iszik egy kis tejet, mert más folyadékot nem fogad el.Kakival nincs gondunk, napi 4-5 van,. de szerintem ez most a fogzás miatt van, de még nincs foga.
/Z/
7 és fél hós a kisfiam.2 hete mászik,de 4 hós korátol kúszik és ugy 5,5 hós lehetett amikor elkezdett kutyázni,hintázni.ezt azért írom,mert sokan írják h kutyázás,hintázás után 2 hét és elindul a mászással.na nálunk ez legalább 1,5 hó volt.bemássza az egész szobát,sőt ha nyitva van az ajtó akkor ki is szökne az előszobába(de oda nem kéne).fogacskánk még nincs,de lehet h utban van,mert 2 napja éjjel nagyon rosszul alszik.soha nem aludta végig az éjszakát(ált 2x kelt cicizni és egyből aludt is vissza),de most 30 óránkként ébred és csak cicin nyugszik meg.azt meg szívná de sajnos sok nincs benn a fél óránkkénti kelés miatt igy tápit kap pluszba és akkor vissza alszik kicsit tovább.kaki gondunk nekünk is volt.ugy 1 hete múlott el,és jó 2 hétig biztos tartott.kapta a laevolak szirupot,de nem használt.aztán ahogy jött el is múlt.
1 hete feláll most már minden mellett szinte.felül,de az még nem mindig tökéletes.a szája be nem áll.most rájött a halacskázásra(tátog).a porszívóért meg van őrülve.úgy követi mint egy kiskutya.
/S/
Az én kislányom 3 napja töltötte a 7 hónapot, 8100 gramm, s 70 cm. Ő forog, fordul ide-oda, kúzsik, hintázik már vagy 3 hete, s tegnap délután először felállt magától, ma reggel pedig felült a kiságyban. Nagyon boldog vagyok. Amúgy nagyon vígkedélyű gyerek, folyamatosan vigyorog, s "beszél"
Ő 5 hetes kora óta átalussza az éjszakát, 9-10 órát alszik, naközben 2-szer alszik1-1 órát. Van már 2 foga, szerintem útban van a következő, most viszont sajnos pici hólyagokkal van tele a kis szája, azzal szenvedünk.
Ő anyatejes, délutáni uzsonnát már kiváltotta, akkor főzeléket eszik, délbe felesbe megy, gyümölcs, gyümi-babapiskóta, tejpép-babapiskóta. Én is azért kezdtem el 6 hósan a hozzátáplálást, mert vérszegény lett, kevés volt a tejben lévő vas.
Szép napokat mindenkinek!!!!!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!