Mit csináljak az éjszakai köhögéssel?
Figyelt kérdés
A lányom két éves. Beszedtünk valami nyavalyát. Elvittem dokihoz, mert magas láza volt, és azt mondta, hogy a láz a fogzástól volt, meg van egy kis fölső légúti hurut. Megbeszéltük, hogy kap lándzsás útifű szirupot. Ezzel utunkra engedett minket. Az éjjelek viszont katasztrófálisak!!! Az elmúlt éjszaka egy percet sem aludtam. Szegény annyira köhög, hogy felsír miatta. Már nem adom a lándzsás útifű szirupot sem, mert először azt hittem, hogy az erős köptető... segítsetek kérlek, mert már nagyon kivagyunk!2010. ápr. 8. 21:41
1/4 anonim válasza:
Kösd be a kis nyakát meleg sállal, ne félj nem fog megfulladni. Holnap vegyél neki kakukkfű teát,vagy kanalast belőle és kérdezd meg a gyógyszerészt, naponta mennyit ihat belőle a gyermek. Én már régen ápoltam ilyen pici babát 25 éve, de a házi praktikák mindig jobban hatottak, mint a gyógyszer.
2/4 anonim válasza:
Mi vettünk egy hideg párásító (talán jégpárásító a neve) , ezt ajánlották,nagyon bevált, pár perc után már könnyít a kicsin. Azután vettük, hogy bekerült kruppal kórházba, ott ajánlották, de azóta köhögésnél rögtön ezt használjuk.
3/4 anonim válasza:
A hidegpárásító tényleg be szokott válni. Gyors segítségnek este adj neki Sinecod cseppet, ez éjszakára megszünteti a köhögési ingert. És van egy spray, Eucasol, azt hiszem, ez a neve. A légtérbe kell permetezni, teljesen növényi alapú, és bár én még csak most fogok venni, az ismerőseim ódákat zengenek róla.A köptető szirupot pedig legkésőbb délután öt óráig lehet beadni. A Sinecod nekünk nagyon bevált az éjszakai katasztrófális köhögések idején.
4/4 anonim válasza:
Most sokan azt mondják majd, hogy a Fenistil az allergiára van, de nekünk a doktornéni mindig az ír, esti köhögésekre. Annyi csepp, ahány kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!