Szerintetek a babájukkal együtt alvók nem hisznek a bölcsőhalálban?
A védőnőnk szerint a babáikkal egy ágyban alvók nem hisznek a bölcsőhalálban, ezért nem használnak légzésfigyelőt. Szerinte nem gondolják, hogy segíteni tudnak a babán, ha jelez a gép, mert pl. az hirtelen nem vesz levegőt, ezért inkább nem is törődnek a lehetőséggel.
Nem tudom, mit gondoljak. Igaz, hogy van az Angelcare tájékoztatójában leírva módszer lélegeztetésre meg szívmasszázsra, de ki tudja, éles helyzetben tudna-e segíteni az ember.
(Mi nem alszunk vele, és nem is ismerek olyat, aki igen, így erre magamtól nem tudom a választ.)
Hogyan gondolkodnak erről az együtt alvók?
Hiszek a bölcsőhalálban. A családon belül már megtörtént egyszer.
Mégis sokszor aludtam a gyerekekkel.
Lecseréltem a puha párnát anatómiaira, azzal együtt nem tudom a fejem alá gyűrni a gyereket, és pelusra csiptethető légzésfigyelőt használtunk.
Még az első baba előtt végigcsináltunk egy babás elsősegély tanfolyamot, azóta többször frissítettem a tudásomat.
A barátainkkal van egy kezdeményezés. Évente egyszer összefogunk 20-an, felkérünk egy mentőtisztet, aki némi pénzért a szabadidejében tart egy 4 órás oktatást, nem csak babákról.
Szóval az összefüggést én sem értem.
kedves 19es ...
hmm...
kéthétig játszottam azt h átmegyek szopi visszaalvás
én vissza az ágyban majd 30 perc forgolódás mire visszaalszom kelhetek fel újra ...
kb olyan szintem zombi voltam h ájuldoztam a fáradságtól
magam mellé vettem az első éjjeli szopinál és együtt aludtunk - érdekes h onnantól max 2x kelt éjjel
előtte vagy 3-4-5x is felsírt
szerintem a gyereknek is jobb ha alszik éjjel mintha folyton felsírna, mire oda érek akár fel is hergelheti magát - és mire lenyukszik ?
szal nem csak az én önzőségem az együtt alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!