5 hónapos kislányommal ma voltunk tanácsadáson, és a gyerekorvos azt mondta, hogy ő hámot adna rá. Biztos ez?
Kötött csípővel és fejletlen csípőmaggal jöttünk el a 6 hetes csípőszűrésről. Akkor terpeszpelust kaptunk, és tornáztatást javasoltak a kötöttségre. 10 hetesen kontrollon voltunk, ahol azt mondta a főorvos asszony, hogy már nem kell a rugi csak tornáztassam. Nem is hívott vissza további ellenőrzésre, de én ragaszkodtam hozzá. Mikor 14 hetes volt, akkor vittem vissza megint. A csípője még kötött volt, de az ortopédus azt mondta, hogy tornáztassam tovább, és ha ragaszkodok hozzá, akkor vigyem vissza.
A gyerekorvosnak megmutattam ma, mert aggódtam, hogy még mindig nem 100%-os a bal csípője, aki megvizsgálta, és azt mondta, hogy szerinte hámot kell adni rá, és vigyem be még egyszer az ortopédiára, de most egy másik orvoshoz.
Most akkor kinek van igaza? A gondolatba is bele vagyok betegedve, hogy 5 hónaposan kap kengyelt, mikor 6 hetes kora óta hordom.
Segítsetek!!!
Ultrahangot csináltak a 10 hetes kontrollon, azon minden rendben volt. Egyébként javult csípője, márt teljesen le lehet nyomni mindkét lábát, de nem tökéletes.
Köszönöm az eddigi, gyors válaszokat.
A Heim Pál hozzánk messze van (Hajdú-Bihar megyében élünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!