Kislányom holnap lesz 3hetes 3000g-al született de a kórházból 2940-el engedtek haza minket. Minden héten viszem méretni a védőnőhöz és tegnap volt 3170g. Azt mondta a védőnő hogy kevés. Nektek mennyit hízott a pici 3 hét alatt? Tényleg kevés?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 11:14
11/12 A kérdező kommentje:
4-es és 10-es picit megnyugtattatok :) 8-as megfogadom a tanácsod és beszerzek egy babamérleget meg beszélek egy másik védőnővel is :) Tényleg nagyonszépen köszönöm MINDENKINEK a válaszokat,sokat segítettetek. Nekem első babám és nem szeretném hogy az én tudatlanságom miatt bármi baj legyen vele.
2016. máj. 4. 12:53
12/12 anonim 

válasza:

Na én se tudtam h az elsõ 2 hétben csak visszahíznia kell. :) Akkor viszont jó. Mérleg nagyon jó ötlet. Nehogy tápszerezd ha van tejed. Viszont lehet az is a gond, h nem tud sokat szopizni, elfárad-lenõtt nyelv vagy valami! Ne aggódj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!