Heti szineten kellene kijönie a védönőnek a babához, megnézni hogy fejlödik?
Figyelt kérdés
Már 8hetesek vagyunk és csak egyszer volt kint a védönő miután hazajöttünk a korházból, azóta csak a tanácsadáson találkozok vele 2hetente. A babámat még sohasem vette fel és nézte meg mi van vele.2008. szept. 24. 10:24
1/5 anonim válasza:
hát kellene-de legalább 2 hetente.nekünk azt hiszem 3hónapos koráig jött hetente-a dokinéni 2hetente..-utána is havonta jött,6hónaptól sztem már nem jön gyakran-ilyenkor elvárják,h te menj...de ha hivod-és szólsz,h igény van rá-és vannak kérdéseid-ki kell ,h jöjjön
2/5 anonim válasza:
Nálam is csak 1x volt a védőnő+gyermekorvos, szintén amikor a kórházból hazajöttünk. Aztán 1x még benézett, mert sokszor hívtam hasfájás problémával, és amikor a környéken járt, beugrott hozzánk is.
A kiskönyvben úgy látom, hogy orvosi vizsgálatoknak is kellene lennie, de az sem volt nálunk.
A nővéremhez viszont hetente kijárt a védőnő.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sajnos én nagyon nem vagyok megelégedve a védőnővel bármit kérdezek tőle nincs rá egyértelmű válasza.
2008. szept. 24. 10:38
4/5 anonim válasza:
Eleinte hetente jött hozzánk, most olyan 2 hetente jár. Plusz ha megyek dokihoz tanácsadásra ő is ott szokott lenni a dokival.
10 hetesek vagyunk. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem szerencsém van,nagyon jó fej a védőnőm.Ölelgeti,játszik vele,végig nézi,beszél hozzá stb.Az első hónapban hetente jött,a 2.3.-ban 2hetente,most már-4és fél hós a baba-minden hónap utolsó péntekjén.Ha gondom van bármikor hívhatom,vagy dobhatok egy smst,amint tud válaszol.A dokim is hasonlóan volt,annyi a különbség,h a 4 hós oltás után-ha addig nincs gond-majd fél éves korában jön ki hozzánk.És ami lényeges,h mindig ők jönnek,nekem nem kell bemennem.A védőnő nem fogad el pénzt,a doki meg teljesen jó "órabérben"dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!