Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akkor most van v. nincs...

Akkor most van v. nincs ingyenes Pneumo. Oltás?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm említette, hogy az Ő babája azt fogja kapni.

Állítólag 2 éves korig ingyenes.

Ha lesz akkor mikortól várható-erről is hallani mindenfélét?

2008. szept. 24. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is kértük a doktornőtől, azt mondta, hogy várjunk még vele, októbertől TALÁN ingyenes lesz már, de még semmi hivatalos értesítést nem kaptak róla.
2008. szept. 24. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk sem tud senki semmit!Kész fejetlenség minden!Gyerekorvosunk sem tud többet!Hallani erről majd a tv-ből,gyerekorvostól lehet!Mi is szeretnénk már mielőbb beadatni az oltást!!
2008. szept. 24. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát ez az, fejetlenség.

Azért kérdeztem mert nekünk a doktornő most felírt egy agyhártyagyulladás ellenit, 7000 x ft-ért...

Erről viszont ma hallottam ismerőstől.

Nem tudom ez kiváltja e a másikat, de örülnék ha nem kellene majd 15 e ft-ot fizetnem-főleg nem ünnepek előtt.

2008. szept. 24. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap nekem azt mondták,(védőnő+doki) hogy október 1-től biztos hogy ingyenes már megkapták róla a tájékoztatást, csak még azt nem tudják,hogy gyakorlatban hogy lesz megoldva mármint hogy hogy kapják meg az oltóanyagot stb.

2008. szept. 24. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekünk már van időpontunk okt. 13-ra oltásra. Azt mondta a doktornénink, hogy még nem tudják mennyi oltóanyag lesz, de azért menjünk.(ezt 2 hete mondta).

Remélem lesz.

2008. szept. 24. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!