Egy vagy két éves korig lett ingyenes a pneumo oltás? Érdemes beadatni?
Figyelt kérdés
Októberben lesz 1 éves a fiam, neki akkor ingyen lesz? Adassam be? Mit előz meg pontosan?2008. szept. 3. 19:33
1/3 anonim válasza:
2 éves korig lesz ingyenes, a többi kérdésedre én sem tudom a választ
2/3 anonim válasza:
A pneumococcus baktérium felelős sok légúti megbetegedését (torokgyulladás, mandulagyulladás), de okozhat tüdőgyulladást, vagy akár agyhártyagyulladást is.
2 éves korig lesz ingyenes és én éppen fel vagyok háborodva, ugyanis először arról volt szól, hogy szeptembertől lesz ingyenes a 2 éven aluliaknak. Az én fiam október elsején született. Még éppen belefért volna. Erre közölték, hogy szeptembertől mégse, bocs, de kedves anyukák, ne aggódjanak, ingyenes lesz, de majd később. Most meg közlik, hogy októbertől lesz ingyenes a 2 éven aluliaknak. Hát köszönöm. Pont betöltjük a kettőt. Akkor most mit csináljak? Pénzem nincs rá...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Második válaszoló! Ne kesesredj el, talán mégis megkaphatja szeptember végén a kisfiad. Ha jóban vagytok a háiorvossal, akkor egy nap miatt nem fog problémázni, csak beszéld meg vele. Amikor még nem lehetett tudni, hogy mikor lesz ingyenes, akkor mondták a híradóban a háziorvosok, hogy ők már sokan beadják ingyen most is, mert nincs képük azt mondani, hogy most ki kell fizetni, pár hónap múlva meg nem. Próbálj beszélni a gyerekorvossal, lehet, hogy beadja egy nappal hamarabb, vagy beadja elsején is még ingyen a fiadnak.
2008. szept. 4. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!