Ingyenes a H1N1 oltás (oltó anyag és a beadás) a 6 hónap alatti babák szüleinek Budapesten?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 13:21
2/17 anonim válasza:
Babáknak ingyenes, szülőknek 1600-2000Ft. 1000-1300Ft a beadás.
4/17 anonim válasza:
Én tegnap oltattam ingyen, 9 hónapos lesz a lányom.
Aki 12 hónapos, vagy annál fiatalabb gyermekkel lakik egy háztartásban, annak ingyenes!
Telefonon is megerősítették az ANTSZ-nél.
(3. ütem):
5/17 anonim válasza:
Nyíregyházi vagyok Sajnos és az itteni doki azt mondta, hogy nem ingyenes a vakcina nekem csak a nyugdíjasoknak, azt mondta örüljek, hogy ingyen beadja, de a kiváltásért fizessek. Még én éreztem magam hülyén. De máshol szerintem ingyenes az 1 év alatti babák szüleinek.
6/17 anonim válasza:
Mi is ingyen kaptuk, a kislányom 6hós. Az ántsz-nél azt mondták ha 6hónál fiatalabb a baba a szülők is ingyen kapják az oltás nem kérhetnek érte pénzt. Esetleg a beadásért kérhetnek pénzt, bár én azt is hülyeségnek tartok. Mi a x. kerületben oltattuk be magunkat
7/17 A kérdező kommentje:
És mikortól járunk a 3. ütemnél?
2009. dec. 4. 13:54
8/17 anonim válasza:
13.32-es
Azért én ezt nem hagytam volna annyiban. Mi az hogy nálatok?
Az ÁNTSZ egy egész országra tejeszti ki az ingyenes oltást igénylők listáját.
Az egy év alatti gyerekek szüleinek mindehol ingyenes kell legyen az oltás. Én írnék egy levelet az ÁNTSZ nek.
9/17 anonim válasza:
Én tegnap kaptam INGYENESEN a 3. ütem szerint.
13:27-voltam
10/17 A kérdező kommentje:
Az ingyenesség csak a háziorvosnál van, vagy az oltópontokon is érvényes?
2009. dec. 4. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!