2 hós, első védőoltás után meddig lázasodhat be?
Figyelt kérdés
Most 37 a hője, de nem tudjuk a kúpot felnyomni neki, annyira tiltakozik, sikít, kinyomja. Mehet még feljebb? Vagy éjszakára már nem szokott magasabb lenni? Most kapta a Rota ellenit és azt hiszem pneumococcus ellen is. Vagy borogassuk, hol kellene? Lábát, homlokát? Mit csináljunk?2010. ápr. 7. 22:13
1/11 A kérdező kommentje:
Már 37-nél is kellene lázcsillapító kúp?
2010. ápr. 7. 22:15
2/11 anonim válasza:
37-nél még nem kell kúp.Felesleges!Éjszaka azért figyelni kell a lázat.
3/11 anonim válasza:
Az én fiamnak 37,2 volt a hője és nem adtam neki semmit, mert a védőnő azt mondta, hogy csak akkor adjak, ha 38-ra felmegy.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
Majd nézem rendszeresen a lázát, tiszta ideg vagyok, időnként olyan melegnek érzem.
2010. ápr. 7. 22:23
6/11 anonim válasza:
Szia!
Én az oltás napján este mindig kúpoztam! Még, akkor is, ha nem volt láz!
Valahogy pedig érdemes lenne be adni a babának éjszakára a kúpot, péáne, ha több fajta vakcinát kapott!
Próbáld meg a babapopsit összefogni, miután beadod a kúpot! Ha semmiképp nem megy, akkor Panadol vagy Nurofen szirup!
Borogatni, állotvizes borogatást kell a comb ill. felkarra!
7/11 anonim válasza:
1. vagyok.A Rotásnál előfordulhat hasmenés is, akár egy hétig.A 7. napon a vírus véres széklettel is távozhat akár, így nem kell majd megijedni, ha netán az lesz.
8/11 anonim válasza:
Ha feleslegesen adogatsz neki most kúpot, akkor majd később, ha tényleg szükség lenne rá, nemigazán fog használni.Inkább nézd éjszaka is!
Netán mégis adnál, akkor egy fél is elég!
9/11 A kérdező kommentje:
Felet próbáltunk, de nem sikerült. Holnap azért beszélek a gyerekorvossal, hogy inkább szirupot írjon fel, ha mégis szükség lenne rá.
2010. ápr. 8. 00:13
10/11 anonim válasza:
én a kúp mellett voksolok a sziruppot mindig kiköpi nem tudom mennyit nyelt le és mennyi ment mellé !próbáltál krémet rakni a végbeléhez és ugy beadni a kúpot?én igy szoktam !észre se veszi szinte a babóm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!