Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt az első mondóka,...

Mi volt az első mondóka, ének, versike amivel a babátokat szórakoztattátok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első a "mókuska, mókuska felmászott a fára" volt, a második pedig az "egy kismalac röff-röff-röff". 3 hetesen csak ezzel tudtam elaltatni. :-)
2010. ápr. 7. 20:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ghymes: Ifjú szívekben élek. Gyönyörűen elalszik rá, amikor ezt énekelem neki. :-)
2010. ápr. 7. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Füles mackó, aztán a Boci-boci tarka. Pár hetesen már abbahagyta a sírást, ha meghallotta valamelyiket. Mindegyik "nóta" pár napig kedvenc, utána másikat kell keresni. :) B.
2010. ápr. 7. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én költöttem neki egy verset és azt mondogattam neki amikor kicsi volt.Most hogy már nagyobb sokat mondókázunk a kedvence ha az ujjain mutogatom hogy "ez elment vadászni..."Olyan édes mert a kerekecske dombocskára mondja hogy "gagung-gagung"Nagyon cuki.
2010. ápr. 7. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmedbe!

[link]

2010. ápr. 7. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
hu, nekem elő kellett szedni az egész repertoárt! Már nem emlékszem az elsőre, de ezeket váltogatom: Icipici kis mese (ez volt a tuti első, mert a saját gyermekkoromból csak ez jutott eszembe) meg a Kutyatár. Azóta ezek is előkerültek: Sehallselát Dömötör, Micimackó, Egy boszorka van, Pál, Kata, Péter, Mehemed és a tehenek, Jár a toronyóra, Csicsijja babája, Hová mégy te kis nyulacska?, ésatöbbi. És még csak két hónapos a Cseppem!
2010. ápr. 7. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A lencsi lány ,még pocaklakóként énekelgettem neki! Ez a kedvenc ha nyugtalan volt mindig énekeltem neki ha éjszaka felébredt ez a dalocska megnyugtatta! 18 hónapos már együtt énekeljük persze ö a maga kis nyelvén!
2010. ápr. 7. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Pál Kata Péter volt a legelső
2010. ápr. 7. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az "egy kis malac röf-röf-röf",és a "hová mész te kis nyulacska?"

2010. ápr. 8. 06:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Az "Én elmentem a vásárba..." még most is abbahagyja a sírást ha ezt énekelem Neki.8 hónapos
2010. ápr. 8. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!