Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elkezdem a hozzátáplálást,...

Ha elkezdem a hozzátáplálást, milyen "mellékhatásokra" számíthatok?

Figyelt kérdés

Hasmenés, szorulás, kiütés, nyugtalanság? Mikor kezdjek aggódni?

2 hete már csináljuk, és tegnap ebédre már megevett egy egész adag almás tejberizst. Azóta viszont nem volt széklete. Anyatejes baba, a tejtől napi négyszer szokott. Lehet, hogy most a tejberizstől szorulása lett? Adhatok még neki? Éjszaka is nyugtalanul aludt, ez lehet ettől?

2008. szept. 23. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az alma,banán hasfogó.Adj neki őszibarackot.
2008. szept. 23. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sütőtök pürével kezdtem a hozzátáplálást, na attól aztán volt kaki(napi4-5). Viszont a kisfiam imádta, még most is szereti pedig már 8 hónapos. Az almát meg a mai napig csak úgy eszi meg, ha valamivel keverem(pl. banánnal).

Szóval próbáld meg a sütőtököt, hátha ízleni fog neki, azt általába minden baba szereti.

2 gyerek anyukája

2008. szept. 23. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én másfél hete kezdtem.... Gondoltam először kezdek a gyümölcslevekkel. Múlt héten almalé, utána egy kis püré, tegnap pici őszibarack. Mit ne mondjak, borzasztóan kínlódik a kislányom, mert nem bír, illetve nehezen bír kakilni. Nálunk az alma szerintem iszonyatosan fogja. Ma tartok egy szünnapot, holnap pedig úgy gondolom én is kipróbálom a sütőtököt, hátha az jó lesz. 18 hetes kislány anyukája.
2008. szept. 24. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi. Már próbáltuk a barackot, furcsa, de nem szereti. Az almát, körtét, sütőtököt úgy létszik szereti, és elég szép adagokat is megeszik egyszerre. De ennek ellenére fél óra múlva éhes. Ezért gondoltam, hogy sűrítem egy kis babarizzsel. Úgy látszik az lett a probléma, mert a gyümölcstől előtte semmi baja nem volt. Már 3. napja nem kakilt. Egyébként vidám. Normális ez?

Azóta nem mertem adni neki, megint csak szopizunk.

2008. szept. 24. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezeken mi is átmentünk.Most 9 hós.A gyümibe vagy zöldségbe teszek Sinlacot vagy tápszert,így laktatóbb.Az alma és társai neki is fogja a hasát,ezért ma kipróbáltam,hogy 1 banánhoz és 1/4 körtéhez tettem 1 mokkáskanál Laevolacot és most nem lett szorulása.Normális volt a pelenka tartalma:)
2008. szept. 25. 13:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megpróbálom úgy.
2008. szept. 25. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!