Ha elkezdem a hozzátáplálást, milyen "mellékhatásokra" számíthatok?
Hasmenés, szorulás, kiütés, nyugtalanság? Mikor kezdjek aggódni?
2 hete már csináljuk, és tegnap ebédre már megevett egy egész adag almás tejberizst. Azóta viszont nem volt széklete. Anyatejes baba, a tejtől napi négyszer szokott. Lehet, hogy most a tejberizstől szorulása lett? Adhatok még neki? Éjszaka is nyugtalanul aludt, ez lehet ettől?
Én sütőtök pürével kezdtem a hozzátáplálást, na attól aztán volt kaki(napi4-5). Viszont a kisfiam imádta, még most is szereti pedig már 8 hónapos. Az almát meg a mai napig csak úgy eszi meg, ha valamivel keverem(pl. banánnal).
Szóval próbáld meg a sütőtököt, hátha ízleni fog neki, azt általába minden baba szereti.
2 gyerek anyukája
Köszi. Már próbáltuk a barackot, furcsa, de nem szereti. Az almát, körtét, sütőtököt úgy létszik szereti, és elég szép adagokat is megeszik egyszerre. De ennek ellenére fél óra múlva éhes. Ezért gondoltam, hogy sűrítem egy kis babarizzsel. Úgy látszik az lett a probléma, mert a gyümölcstől előtte semmi baja nem volt. Már 3. napja nem kakilt. Egyébként vidám. Normális ez?
Azóta nem mertem adni neki, megint csak szopizunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!