Költöznétek játszótér közvetlen szomszédságába?
Én laktam már itt bp-en a belvárosban, meg most egy lakótelepen egy játszótér mellett. Hát sokkal jobban gyűlöltem a belvárost, a villamost, az éjszaka részegen randalírozó, hányásukban fetrengő tinédzsereket, mint most azt a pár kisgyereket akik játszanak...
Egyáltalán nem zavar engem. Igazából fel se tűnik a gyerekzsivaj, max 1-2szer amikor valamelyik lurkó kissé túlzásba viszi a halálhörgéses sikongatást, de szerencsére itt normális szülők vannak, és az ilyen kirívó dolgokért szólnak, hiszen az lent is idegesítő :-D
NE KÖLTÖZZ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI TEREK MELLÉ! MERT:
25 éve lakom játszótér+iskola+óvoda mellett.
Hozzászoktam a zajhoz de nagyon idegesítő tud lenni a sok kedves szülő aki este 9-kor és után még ott üvölteti a gyerekét. Őket még valahogy elviselem DE este jönnek a környék 14-20 éves növendékei akik visítozva adják a lakóközösség tudtára, hogy milyen kultúráltak és nem bírják az alkoholt. Ez főleg nyári időszámításban van de akkor hajnali 1 óra fele már jelezni szoktuk nekik, hogy szeretnénk ha önszántukból távoznának és nem mentővel.
Amúgy az óvoda halk az iskolai sulibulik és a ballagás simán elviselhető. A parkolás azért rossz mert ha bármi van az iskolába akkor az egész környéket ellepik a szülők és három házzal odébb tudok leparkolni. Újjaban a játszótér előtti szervízúton imádnak 50-70km/órával gyorsulni reggelente (a szülők) ami azért jó mert simán kirohanhat vagy kigurulhat egy kisgyerek az útra akár a játszótérről vagy a lépcsőházakból. Röviden ennyi a problémám úgy mindennel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!