Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Költöznétek játszótér közvetle...

Költöznétek játszótér közvetlen szomszédságába?

Figyelt kérdés
Amiatt kérdezem, hogy nyáron, ha nyitva vannak az ablakok, nem túl zavaró ha pihenni szeretnél, vagy este aludni, akkor nagyon behallatszik a gyerek zaj?
2016. ápr. 28. 12:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az kimaradt, hogy családi házas övezetben laktam, tehát itt nem 30-40 gyerek játszik egyszerre a téren.
2016. ápr. 28. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én panellakásban nőttem fel, ami mellett játszótér volt. Elsőn laktunk. Amíg ott laktam, nem zavart, bár az igaz, hogy éjjel minden részeg, bulizó fiatal valahogy az ablakunk alatt élte a társasági életét, ami nagyon zavaró volt. Elköltöztem egy csendes utcába, most már nem tudok a régi szobámban aludni, mert nagyon zajos. Azon keresztül mentek az emberek ráadásul a közértbe, és valahogy mindig ott találtak egymásra és kezdtek soha véget nem érő beszélgetésekbe :-).
2016. ápr. 28. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
biztosan nem költöznék.
2016. ápr. 28. 14:15
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Az ablakunk egy ovi udvara nez. Borzalmas...alig varom,mikor mennek be a gyerekek ebedelni es vegre nem az udvaron visitozva rohangalnak..szerencsere mar nem sokaig lakunk itt(mas indokok miatt), de az uj lakas kivalasztasanal erre tudatosan figyelunk, hogy ovi/bolcsi/jatszo/zeneiskola ne legyen a kozvetlen kozelben.
2016. ápr. 28. 20:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam már itt bp-en a belvárosban, meg most egy lakótelepen egy játszótér mellett. Hát sokkal jobban gyűlöltem a belvárost, a villamost, az éjszaka részegen randalírozó, hányásukban fetrengő tinédzsereket, mint most azt a pár kisgyereket akik játszanak...

Egyáltalán nem zavar engem. Igazából fel se tűnik a gyerekzsivaj, max 1-2szer amikor valamelyik lurkó kissé túlzásba viszi a halálhörgéses sikongatást, de szerencsére itt normális szülők vannak, és az ilyen kirívó dolgokért szólnak, hiszen az lent is idegesítő :-D

2016. ápr. 29. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

NE KÖLTÖZZ JÁTSZÓTÉR ÉS KÖZÖSSÉGI TEREK MELLÉ! MERT:

25 éve lakom játszótér+iskola+óvoda mellett.

Hozzászoktam a zajhoz de nagyon idegesítő tud lenni a sok kedves szülő aki este 9-kor és után még ott üvölteti a gyerekét. Őket még valahogy elviselem DE este jönnek a környék 14-20 éves növendékei akik visítozva adják a lakóközösség tudtára, hogy milyen kultúráltak és nem bírják az alkoholt. Ez főleg nyári időszámításban van de akkor hajnali 1 óra fele már jelezni szoktuk nekik, hogy szeretnénk ha önszántukból távoznának és nem mentővel.

Amúgy az óvoda halk az iskolai sulibulik és a ballagás simán elviselhető. A parkolás azért rossz mert ha bármi van az iskolába akkor az egész környéket ellepik a szülők és három házzal odébb tudok leparkolni. Újjaban a játszótér előtti szervízúton imádnak 50-70km/órával gyorsulni reggelente (a szülők) ami azért jó mert simán kirohanhat vagy kigurulhat egy kisgyerek az útra akár a játszótérről vagy a lépcsőházakból. Röviden ennyi a problémám úgy mindennel :D

2016. ápr. 29. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi lemondtunk egy szuper hazat emiatt, de találtunk egy masikat, ahol a játszótér az ut túloldalán van. Közel, ha a gyerekek jatszani akarnak de nekunk sem kell hallgatni ha epp nincs kedvunk
2016. ápr. 30. 10:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát meggondolandó, elég sokan írjátok hogy inkább ne. Utolsó! Tőletek kb hány méterre van így a játszótér? Nagyvárosban laktok vagy vidéki kisvárosban?
2016. ápr. 30. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!