Költöznétek játszótér közvetlen szomszédságába?
Nem. Nálunk sokan kocsival mennek a játszótérre, és nem akarnám a sok parkoló autót kerülgetni, ha haza vagy elmegyek éppen.
A zaj is nagyobb.
Ha 5-6-7 órakor igényed van a csendre és a nyitott ablakra is, akkor inkább ne.
Este már nincs zaj. Max ha a részeg tinik idetalálnak.
Én általános iskola közvetlen közelében lakom, konkrétan az udvarra néz az ablak. Az iskolán túl főút, a házunk másik oldalon pedig játszótér van.
Nem zavaró, kivéve az évzáró, ballagás mert akkor ki van hangosítva az udvaron tartott esemény és reggeltől estig szól a Ballag már a vén diák... Na olyankor néha felvágnám az ereim.
A másik ami még zavar, hogy télen a közeli bolt parkolójában kocsival száguldoznak és csúszkálnak éjjel, mikor ugyebár üres, viszont aludni nem tudok tőle.
Az év többi napján egyáltalán nem zavaró egyik sem.
Én sem szívesen költöznék oda.
Nyáron, amíg világos van, ricsajozhatnak ott a gyerekek, aztán este meg odamehetnek a fiatalok inni, meg hangoskodni, legalábbis ahol mi lakunk, ott jó időben ez rendszeres.
Társasházban lakok, pont az ablakom alatt van a "játszótér" (trambulin, homokozó, hinta, csúszda, de csak a házban lakóknak)
Nyáron kb ablakot nem tudok nyitni napközben, ráadásul már a múlthéten este 8-ig ment a zsibongás. Alapvetően a gyermekzaj nem zavarna, de kifejezetten idegesítőek a nagyobb gyerekek.
Ezen a nyáron elkezdődik az építkezés a szomszéd telken. Örülök neki, mert még mindig jobb azt hallgatni.
Ennyire gáz játszótér mellett lakni :)
Akkor én vagyok az egyetlen akit ez nem zavar?
Társasházban lakom, a ház mindkét oldalán van játszótér, de sosem zavart hogy ha ott gyerekek játszanak.
Azt már sokkal jobban utálom, mikor a részeg tinik hangoskodnak ott este/éjjel.
Középiskolás voltam, amikor elkezdték építeni pont velünk szemben a játszóteret. Nem voltam elragadtatva tőle, de mikor kész lett, semmi zavarót nem tapasztaltam.
Most meg tök jó, hogy ha a mamánál vagyunk, csak át kell menni a túloldalra, és lehet játszani.
A gyerekek nagy része azért nem üvöltözik játék közben, este pedig, mikor te aludnál, ez a korosztály már régen fürdik, vacsizik otthon, lehet már el is aludt.
Szóval igen, én simán költöznék, sőt, kisgyerekkel ezt inkább előnyként kezelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!