Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves babának szülinapjára...

Egy éves babának szülinapjára torta? +hány ezer ft értékben ajándék és mit?

Figyelt kérdés

Május közepén tölti a fiam az édes első szülinapját,kis zsúrt szeretnénk tartani,leszünk egy páran

A tortáról megkérdeztem a védőnőmet és azt mondta szabad ennie👍

Nos a kérdésem az lenne:Milyen itókák legyenek?mi lenne a legtökéletesebb ajándék egy egy éves babának?

A tortán legyen valami figura?vagy elég ennyi:Boldog szülinapot kíván Anya,Apa és a család❤?

Tudom hogy neki m1 lesz de azt akarom hogy tökély legyen a szülinapja

Tartott már valaki első szülinapi zsúrt?hogyan szerveztétek meg?miket csináltatok?a kicsi élvezte?

Sokan voltatok?

Lesznek még kérdéseim,de addigis köszi előre👧

2016. ápr. 27. 10:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok. Kislanyomnak 1 eves szülinapjara tanulo kutyust kapott.

Szerintem nagyon jo. Imadjuk :)

[link]

2016. ápr. 27. 10:47
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

"kitapasztalták h egy egyéves babanak milyen a szupi ajcsi"

Leírhatom, a fiamnak mi volt a "szupi ajcsi" (jaj a hideg kiráz), de az nem biztos, hogy a te gyerekednek is az lesz...

Valaki írta itt a hintalovat. Anyósom 15 ezerért vett gyönyörű hintalovat, 3 éves koráig kb 3x ült rajta a fiam. Csak porfogó volt. Viszont a 2000 Ft-os ugráló csacsit imádja. Szóval árat sem lehet meghatározni, azt sem tudjuk, mennyiből éltek, nektek mi fér bele. Láttam olyat, aki 50.000-ért vett elektromos autót 1. szülinapra...

A tortára mi Villám Mcqueen gyertyát tettünk, mert autómániás a fiam (nekem eszembe nem jutott volna mókus. Neked valamiért igen. Akkor hogy adjunk tanácsot?).

Szóval honnan a fenéből tudnánk, mi jó a gyerekednek, mit szeret???

2016. ápr. 27. 10:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Imádja alvin mókusokat!☺

Nem azt írtam:"Írjatok már hogy mit adjak a gyerekemnek"

Tapasztalat ÉRDEKELT,hogy mi vált be..de köszi a kedves válaszokat☺

2016. ápr. 27. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

Aji, kari, szupi ajcsi (ezeket tőled idéztem). Esetleg felvehetnéd a szótáradba a szülcsi napcsi kifejezést is:-)

Viccet félretéve, a stílusodból azt a következtetést vontam le, hogy amolyan édi-bédi partit kellene adnod. Nagyon színes, nagyon csillogós, nagyon édes. Azokat a fotókat szívesen nézegeted majd.

2016. ápr. 27. 11:08
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
hallottál a gyed extráról? szerintem vedd igénybe, mert kicsit beleőrültél ebbe az otthonlétbe a gyerekkel. jót tenne a felnőtt társaság, egyrészt gondolkodásmód, másrészt szókészlet terén.
2016. ápr. 27. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

3 gyerekem van.

Torta lehet sokféle: túró, csokis, gyümölcsös.

Mindig volt pár színes lufi.

Ajándék: dömper, hinta, LEGO duplo, bicikliülés, ruhák, babák, kisebb autók, építőkockák stb.

2016. ápr. 27. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Szűk családi összejövetel volt nálunk (nagymama, nagypapa, keresztanya, keresztapa, nagynéni, meg mi a férjemmel).

Kisfiamnak oroszlánkirályos tortája volt, volt rajta tűzijáték, meg szép színes volt, tényleg nagyon szépen megcsinálta a cukrász.

Ajándékok meg úgy volt, hogy az ebédlőben megvolt a tortavágás, előtte a szobájába bevittünk rengeteg lufit, meg a játékokat (gurulós, zenélős telefon, óriásteke, bébitaxi, óriás buborékfújó, stb) és amikor bevittük a szobájába akkora extázisba jött a sok színes lufitól, hogy elindult önállóan :D és a többi játékot észre se vette... :D

2016. ápr. 27. 12:26
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk csak szűk családi körben volt úgymond zsúr (én, férjem, szüleink, testvérem és férjem nagymamája). Születésnapja délutánján átjöttek. A torta sima csokitorta volt, ő csak egy kicsit beletúrt, megkóstolta, de a nagyját úgyis mi ettük meg. Volt egy kis vakondos marcipán, mert szerette a kis vakondos könyveit. Inni mi felnőttek üdítőt ittunk, meg pezsgővel koccintottunk, lányom ugyanazt itta, amit addig (tea, víz). Túl nagy dekorálást nem csináltam, volt 4 lufi. Amúgy ő nagyon élvezte, hogy ennyien vannak nálunk, tisztára felpörgött tőle, nem is látszott rajta, hogy elfáradt volna. Ajándékba kicsiknek való hintalovat (ez kicsit rizikós, nem minden gyerek szereti, de az enyém igen), sütifaló bödönt, duplókat és könyveket kapott. Tél volt, úgyhogy ilyen kinti játékok nálunk nem jöttek szóba.
2016. ápr. 27. 13:34
 19/21 anonim ***** válasza:
67%
Hatalmas találmány: Matatófal. Sokáig megunhatatlan, guglizz rá. Deszka, rajta meg kilincs meg kapcsolók meg mindenféle vacakok. Ez neked is remek ajcsi, ha a mosogató mellett van, lesx nyugis idôd... :D Torta: Répatorta pl. De értékelni csak a gyümit fogja kb a tetejérôl...mi zsúrt ovitól tervezünk.családi buli meg rajtatok áll, ki mit szeret.de illeszkedjen a napirendjébe, h ne nyügizze végog
2016. ápr. 27. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
2-es, hogy te milyen befásult rosszindulatú vagy.....
2016. ápr. 27. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!