Egy éves babának szülinapjára torta? +hány ezer ft értékben ajándék és mit?
Május közepén tölti a fiam az édes első szülinapját,kis zsúrt szeretnénk tartani,leszünk egy páran
A tortáról megkérdeztem a védőnőmet és azt mondta szabad ennie👍
Nos a kérdésem az lenne:Milyen itókák legyenek?mi lenne a legtökéletesebb ajándék egy egy éves babának?
A tortán legyen valami figura?vagy elég ennyi:Boldog szülinapot kíván Anya,Apa és a család❤?
Tudom hogy neki m1 lesz de azt akarom hogy tökély legyen a szülinapja
Tartott már valaki első szülinapi zsúrt?hogyan szerveztétek meg?miket csináltatok?a kicsi élvezte?
Sokan voltatok?
Lesznek még kérdéseim,de addigis köszi előre👧
Utolso vagyok. Kislanyomnak 1 eves szülinapjara tanulo kutyust kapott.
Szerintem nagyon jo. Imadjuk :)
"kitapasztalták h egy egyéves babanak milyen a szupi ajcsi"
Leírhatom, a fiamnak mi volt a "szupi ajcsi" (jaj a hideg kiráz), de az nem biztos, hogy a te gyerekednek is az lesz...
Valaki írta itt a hintalovat. Anyósom 15 ezerért vett gyönyörű hintalovat, 3 éves koráig kb 3x ült rajta a fiam. Csak porfogó volt. Viszont a 2000 Ft-os ugráló csacsit imádja. Szóval árat sem lehet meghatározni, azt sem tudjuk, mennyiből éltek, nektek mi fér bele. Láttam olyat, aki 50.000-ért vett elektromos autót 1. szülinapra...
A tortára mi Villám Mcqueen gyertyát tettünk, mert autómániás a fiam (nekem eszembe nem jutott volna mókus. Neked valamiért igen. Akkor hogy adjunk tanácsot?).
Szóval honnan a fenéből tudnánk, mi jó a gyerekednek, mit szeret???
Imádja alvin mókusokat!☺
Nem azt írtam:"Írjatok már hogy mit adjak a gyerekemnek"
Tapasztalat ÉRDEKELT,hogy mi vált be..de köszi a kedves válaszokat☺
Aji, kari, szupi ajcsi (ezeket tőled idéztem). Esetleg felvehetnéd a szótáradba a szülcsi napcsi kifejezést is:-)
Viccet félretéve, a stílusodból azt a következtetést vontam le, hogy amolyan édi-bédi partit kellene adnod. Nagyon színes, nagyon csillogós, nagyon édes. Azokat a fotókat szívesen nézegeted majd.
3 gyerekem van.
Torta lehet sokféle: túró, csokis, gyümölcsös.
Mindig volt pár színes lufi.
Ajándék: dömper, hinta, LEGO duplo, bicikliülés, ruhák, babák, kisebb autók, építőkockák stb.
Szűk családi összejövetel volt nálunk (nagymama, nagypapa, keresztanya, keresztapa, nagynéni, meg mi a férjemmel).
Kisfiamnak oroszlánkirályos tortája volt, volt rajta tűzijáték, meg szép színes volt, tényleg nagyon szépen megcsinálta a cukrász.
Ajándékok meg úgy volt, hogy az ebédlőben megvolt a tortavágás, előtte a szobájába bevittünk rengeteg lufit, meg a játékokat (gurulós, zenélős telefon, óriásteke, bébitaxi, óriás buborékfújó, stb) és amikor bevittük a szobájába akkora extázisba jött a sok színes lufitól, hogy elindult önállóan :D és a többi játékot észre se vette... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!