7 hónapos baba még kinőheti a laktózérzékenységet?
Colief cseppet kap már a kezdetektől, sokáig még minimálisan megmaradt a hasfájás, már most semennyire nem fájt a pocakja és úgy gondoltam már nem szükséges a colief. Az eredmény: nagyon híg széklet és puffadás. Kinőheti még?
(Tápszeres és nem fogadja el a pregomint.)
Biztos jó neki a tàpszer?
Kinőheti, a fiam egy éves kora utàn nőtte ki.
Hozzàtàplàlàst megkezdted? Az is okozhat puffadàst meg hìg kakit. Nem csak a laktóz intoleranciànak lehet ez a tünete.
De most kapcsolok a pregomin az tejfehérje allergiàs gyerekeknek van. Az meg marhàra nem ugyanaz mint ha érzékeny a laktózra....
Orvos???
Csakhogy egyre gondolunk-e.
Mert laktózmentesből van még pàr fajta. Érdemes lenne kisérletezni hàtha bevàlik.
Meg lassan lehet vinni allergia vizsgàlatra( mindenképp magànba vidd, az sztk-s allergiavizsgàlat pf..
No comment)
Mert ha fehérje allergiàs is,az rosszabb.
Igen erre gondoltam, csak a laktózintoleranciára emlékeztem, sajnos ezt nem eszi meg. De amit eszik (Pepti) szintén jó tejallergiás babáknak csak ebben van laktóz.
A colief segít neki. Most hónapokig amíg kapta semmi baja se volt csak most, hogy azt hittem nem lesz rá szükség és nem vettem tegnap újat. Tegnap este óta 3x kapta nélküle a tápszert és addigra egyértelmű volt, hogy újra puffad így megint kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!