Hogyan birtad rá a babádat a bilizésre?
Nálunk ez úgy történt hogy egyik este fürdés után megbeszéltük hogy nincs pelus és a bilibe pisi kaka.Ha bepisil vagy kail akkor megy vissza a pelus.Elsöre össze jött és most már szobatiszta.Neki is jobb ha nincs alatta a gumibugyi.De azt hozzáteszem hogy ne csak fenyegesd majd a pelussal hanem az elsö baleset után add is rá hogy tudja a külömbséget.Egy idö után rájön mennyivel jobb és egyszerübb leülni a bilire mint a nehéz pelust hordani.
Kitartás
Kedves utolso!Elsö vagyok.
Én sem eröltettem de elöbb utobb biliznie kellet mert nem mehet ugy oviba hogy közben a pelus log rajta.A gyerek pedig nem fog utánad menni a wc-re hogy mit csinálsz és szolni hogy de jo én is kiprobálom.Inkább bilizen és ne keljen azzal meni oviba hogy még pelusos mint utána égetni magam hogy az én gyerekem még nem szobatiszta ezért csak félnapos oviba megy.
Amugy nem iszik cumisüvegböl sem az is baj?
Nekem sokan mondták, de igen. A gyerekük igenis jött oda, h mi történik a WC-n, érdekelte és jelezte, hogy ő is akarja. Sosem erőltették, a gyerek kíváncsisága volt a kulcs. a lányom egy éves de már jön oda a lehúzáskor
mert érdekli az örvénylő víz
0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!