A kisfiam1 éves és egyszerüen nem akar enni csak anyatejet. Probáltan én készítettem anyatejjel kevertem, an nélkül. Bébiétel, amit mi eszunk 2-3 falat után osszezárja a száját és nemet int.10 foga van tudna enni?
Nálunk ez volt a helyzet, már teljesen kétségbe voltam esve, hogy az én fiam nem fog mást enni csak tejet.
Akármit adtam neki nem kellett neki egyszerűen nem lehetet beletuszkolni a szájába, úgy összezárta. Feladtam, nem tudtam mit csinálni. Nem volt sovány, jó húsban volt, a doki is azt mondta, hogy ne aggódjak, ha akar majd fog enni, éhen nem hal. Pedig már csináltam hogy kiéheztettem hátha akkor eszik kanalast, de akkor se:) Így azt mondta, lesz ami lesz, majd eszik ha akar.
Mikor már elfogyott a tejcsi sinlacot adtam neki. Most 20 hós és most jutottunk el odaáig, hogy csak reggel és este eszik sinlacot cümisüvegből, közte meg már szépen megeszik edédre egy adag levest, és utánna meg amit éppen mi is eszünk.
Szóval ne eröltesd, majd ha akar akkor eszik kanalast.
koszonom a válaszokat erot adtok én is kétsébe vagyok esve kiprobálok minden ravasz taktikát, de nem erőltettem,
Kati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!