Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam1 éves és egyszerüen...

A kisfiam1 éves és egyszerüen nem akar enni csak anyatejet. Probáltan én készítettem anyatejjel kevertem, an nélkül. Bébiétel, amit mi eszunk 2-3 falat után osszezárja a száját és nemet int.10 foga van tudna enni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én fiammal is hasonlóan alakultak a dolgok ennyi idősen.nálunk is csak néhány falatot evett meg a bébiételekből.a gyümölcsöket azonban nagyon szerette.De minden étkezés után kérte a cicit!Nekem a védőnő ekkortájt azt tanácsolta,hogy minden főzibe keverjek almát vagy körtét,először több legyen a gyümölcs benne,majd szép lassan csökkentsem a mennyiséget!Elég jól bevált ez a módszer!De legjobban az,hogy jött a jóidő és sokat voltunk a levegőn,játszótéren és ott "elfelejtette"a cicit.Ilyenkor hazaérve többet evett.De amúgy jól fejlődő kisfiú volt már akkor is.Most 2 éves lesz és mindent megeszik!Amúgy van a bébiételeknek gyümölcsös főzelékük,ami nagyon finom,próbáld meg azt!
2010. ápr. 7. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ez volt a helyzet, már teljesen kétségbe voltam esve, hogy az én fiam nem fog mást enni csak tejet.

Akármit adtam neki nem kellett neki egyszerűen nem lehetet beletuszkolni a szájába, úgy összezárta. Feladtam, nem tudtam mit csinálni. Nem volt sovány, jó húsban volt, a doki is azt mondta, hogy ne aggódjak, ha akar majd fog enni, éhen nem hal. Pedig már csináltam hogy kiéheztettem hátha akkor eszik kanalast, de akkor se:) Így azt mondta, lesz ami lesz, majd eszik ha akar.

Mikor már elfogyott a tejcsi sinlacot adtam neki. Most 20 hós és most jutottunk el odaáig, hogy csak reggel és este eszik sinlacot cümisüvegből, közte meg már szépen megeszik edédre egy adag levest, és utánna meg amit éppen mi is eszünk.

Szóval ne eröltesd, majd ha akar akkor eszik kanalast.

2010. ápr. 7. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a gyümölccsel vagyunk így! Egyáltalán nem eszi meg a friss gyümölcsöket (már a banánt sem). Csak a nestlés gyümölcs kompótot eszi meg vagy a bébi desszerteket. Már többször próbáltam, de mindig csak öklendezett tőle. Így inkább nem erőltetem. Te se erőltesd, majd fogja kérni. De amúgy az én lányomnak 8 foga van és azt eszi amit mi is, szinte mindent.
2010. ápr. 7. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:

koszonom a válaszokat erot adtok én is kétsébe vagyok esve kiprobálok minden ravasz taktikát, de nem erőltettem,

Kati

2010. ápr. 8. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!